Steam, Pazarı Kapattı

Bugün bir bug sonucu CS:GO'da oyun içinden daha ucuza kapsül alınıp pazarda daha fazla fiyata satıldığını fark eden kullanıcılar bu Bug'ı kullandı. Bunun sonucu Steam, pazarı kapattı. Satılan öğelerin parası hesabınıza gelmemekle beraber pazardan çekilen eşyaların ise ortadan yok olduğu görülüyor. Bu Bug'ı kullanan kullanıcılara ise kalıcı takas yasağı verileceği dedikodular arasında.

1 sene bekletirim hocam büyük ihtimal. İndirim bitsin birde bu kapsüller satıştan kaldirilsin, güzel karla satarım hepsini.
Hocam siz 9000 TL harcamışsınız bir de. En basitinden 5 lira olsa 16K kârdasınız. Güzel yatırım fikrimce. Ama asla Katowice 2014 gibi olmaz diye düşünüyorum.

Hocam siz 9000 TL harcamışsınız bir de. En basitinden 5 lira olsa 16K kârdasınız. Güzel yatırım fikrimce. Ama asla Katowice 2014 gibi olmaz diye düşünüyorum.
Yok hocam olmaz tabiki okadar ama gut knife slaughter fn, ak-47 anubis, m4a4 paladin gibi bir sürü skin vardı. Hepsini sattim. Hep butterfly marbel fade almak istemiştim param yetmiyordu. 5 liraya bile satsam alabilecem 😁

Arkadaşlar BEN OYUN İÇİNDEN 1.80E SATIN ALDIM 27 tane 1 2 sene ne kadar bekletirlise bekleticem artık
1617829581908.png
:D

Yok hocam olmaz tabiki okadar ama gut knife slaughter fn, ak-47 anubis, m4a4 paladin gibi bir sürü skin vardı. Hepsini sattim. Hep butterfly marbel fade almak istemiştim param yetmiyordu. 5 liraya bile satsam alabilecem 😁

Umarım amacınıza ulaşırsınız hocam. Ki en kötü 5 lira olur fikrimce. İyi şanslar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı