Steam profil yorumları

Yer
Saratov
ByNoGame'e 3 TL yüklemiştim birkaç ay önce sebebini bilmediğim şekilde, bugün skin falan alayım dedim, 3 TL'ye bir şey bulamayınca ben de Steam profil yorumu satın alayım dedim, 15 - 25 Level yazıyordu, aldıktan sonra bi' baktım ki yorum yazan tüm hesaplar 3 - 5 Level, çoğunun profili yok, ve hepsi VAC banlı, merak ettiğim bunlardan bir şey olur mu? Sonuçta hepsi VAC'lı. Ayrıca almayın diye belirtiyorum, 3 TL'yi çekecek bir şey bulamadığım için yorum aldım yoksa böyle gereksiz bir şeye ihtiyacım yok.

Arkadaş eklesenizde sorun olmaz. Sadece profilinize bakan kişiler için pek güzel bir görüntü olmaz :D Sunucularda falan sorabilirler.

ByNoGame'e 3 TL yüklemiştim birkaç ay önce sebebini bilmediğim şekilde, bugün skin falan alayım dedim, 3 TL'ye bir şey bulamayınca ben de Steam profil yorumu satın alayım dedim, 15 - 25 Level yazıyordu, aldıktan sonra bi' baktım ki yorum yazan tüm hesaplar 3 - 5 Level, çoğunun profili yok, ve hepsi VAC banlı, merak ettiğim bunlardan bir şey olur mu? Sonuçta hepsi VAC'lı. Ayrıca almayın diye belirtiyorum, 3 TL'yi çekecek bir şey bulamadığım için yorum aldım yoksa böyle gereksiz bir şeye ihtiyacım yok.

Sıkıntı çıkmaz. Hesap şifreni vermedin onlar direkt senin profiline gönderiyor. Bende daha önce aldım. Sen profil ID'ni veriyorsun onlar sana gönderiyor. Ban yeme ihtimalin olsaydı adamlar herkese isteği dışı gönderip ban yedirtirdi. Hesapların VAC'lı olmasının sebebi bu kişiler VAC'lı hesapları çok ucuza satın alıyor. Daha sonra profil yorumu, CS:GO övgü olarak kullanıyor bu hesapları yani rahat ol sıkıntı çıkma ihtimali yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı