Steam Steam profildeki oyun yasağı yazısı nasıl kaldırılır?

Yer
Ankara
aimbot,wallhack tarzı bir hile kullanmadım dediğim gibi çocukluk aklıyla cheat engine açtım. Lütfen suçlayıcı ithamlarda bulunmayın.
Adı üstünde "Cheat Engine". Yani hile yapmışsın. Oyun yapımcısının gözünde hilenin küçüğü veya büyüğü yok belli ki.

Çok istiyorsan Steam destek ile iletişime geçip şansını dene. Desteğe talebi hileden ceza aldığın oyun üzerinden gönder.

wennzy

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Adı üstünde "Cheat Engine". Yani hile yapmışsın. Oyun yapımcısının gözünde hilenin küçüğü veya büyüğü yok belli ki.
Tamamda üstat, agresif yaklaşmaya gerek yok diyoruz bizde. Sakin bir söylemle söylemek var agresif söylemek var. Herkes yapmasa bile illa ki aklından böyle bir düşünce geçmiştir küçükken. Strese gerek yok 😀 .

Yer
Ankara
Tamamda üstat, agresif yaklaşmaya gerek yok diyoruz bizde. Sakin bir söylemle söylemek var agresif söylemek var. Herkes yapmasa bile illa ki aklından böyle bir düşünce geçmiştir küçükken. Strese gerek yok 😀 .
İşte yazı dilini sevmeme sebebim bu. Yazıyı yazarken ifademi görüp ses tonumu duyabilseniz dalga geçer bir tavır ile yaklaştığımı anlardınız. Ha bu arada yine hile hiledir. Hele ki bu online bir oyunda yapılan bir hile. Bunun çocukmuş deyip geçiştirilebilecek bir yanı yok.

VAC korumalı oyundan VAC yasaklaması almış hocam ne VAC değili.
VAC korumalı oyundan yasak alsaydı. VAC yasağı olarak gözükürdü. Burada VAC korumalı olmayan oyundan ceza almış üstüne bir de profiline işlenmiş bu.

KS
KS
E

EmirKaan_06

Kilopat
Daha fazla  
VAC yasağı değil arkadaşlar

İşte yazı dilini sevmeme sebebim bu. Yazıyı yazarken ifademi görüp ses tonumu duyabilseniz dalga geçer bir tavır ile yaklaştığımı anlardınız. Ha bu arada yine hile hiledir. Hele ki bu online bir oyunda yapılan bir hile. Bunun çocukmuş deyip geçiştirilebilecek bir yanı yok.

VAC korumalı oyundan yasak alsaydı. VAC yasağı olarak gözükürdü. Burada VAC korumalı olmayan oyundan ceza almış üstüne bir de profiline işlenmiş bu.
tamam dostum eminim sen çocukken hiçbir hata yapmamışsındır

Dosya Ekleri

• imae.png
    imae.png
    80 KB · Görüntüleme: 31

wennzy

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Biz zaten geçiştirmeye falan çalışmadık. En azından yazı dilinde karşı tarafın nasıl anlayacağına dair empati kurarak yazabilirdiniz, en olmadı emoji ekleyebilirdiniz. Ben siz suçlusunuz demiyorum, evet haklısınız hilenin af yolu yoktur küçük büyük. Ancak geçmiş bitmiş bir uzatmaya gerek yok.

MisakiTaro

Petapat
Makaleler
9
Daha fazla  
Çok istiyorsan Steam destek ile iletişime geçip şansını dene. Desteğe talebi hileden ceza aldığın oyun üzerinden gönder.
Destek hiçbir oyunda cezayı kaldırma yetkisine sahip değil. Ancak oyunu yapan firmanın sitesine falan yazarak cezasını kaldırtabilir. Öyle de bir imkanı olacağını sanmıyorum.
VAC yasağı olarak görünmezdi. 7 yıl sonra profilden görüntü olarak kalkıyor çünkü VAC.

byzzantion

Kilopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz (8 CPUs), ~3.6GHz
Card name: Radeon RX 580 8GB 256Bit GDDR5 DUAL-RX580-O8G
Motherboard: ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
Memory: Kingston 8x2GB 1600MHZ DDR3 Ram KVR16LS11-8 (PC3-12800)
Operating System: Windows 10 Pro 64-bit
Meslek
Öğrenci
Aimbot, wallhack tarzı bir hile kullanmadım dediğim gibi çocukluk aklıyla Cheat Engine açtım. Lütfen suçlayıcı ithamlarda bulunmayın.

Vallahi ben de skinchanger ın illegal olduğunu bilmiyordum küçükken. Yaptık bir hata leke gibi kaldı sayfamda.

Yeni konular

Yukarı