Çözüldü Steam PUBG %100 CPU kullanımına çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahcon

Hectopat
Daha fazla  
PUBG Steam versiyonunda ekran kartı %7 kullanılırken CPU %100 kullanılıyor ve sürekli drop yiyip duruyorum asla oyun oynanmıyor sürekli çöküyor.
GPU: 1660 Super.
CPU: Ryzen 5 3500X.
Sadece PUBG Steam'de var bu sorun ne yapabilirim?

Çözüm
Aynı sorunu yaşıyordum hocam Chrome'u kapatınca çözdüm ancak bazen yine de drop yiyip duruyorum hiçbir şey sorunu çözmüyor. Kafasına göre çalışıyor oyun bazen kapatıyorum birkaç saat sonra girdiğimde drop falan olmuyor 160FPS alıyorum. Tamamen PUBG'nin optimizasyonu ile alakalı.

Hocam NVIDIA Denetim Masası'ndan FPS sabitlemesi koyarak sorunu çözdüm gibi şu an CPU kullanımları vs. normale döndü.
Oyunun özürlü optimizasyonu ile alakalı bence. PUBG çıktığı ilk günden beri berbat bir iptimizasyona sahipti.

PUBG Steam versiyonunda ekran kartı %7 kullanılırken CPU %100 kullanılıyor ve sürekli drop yiyip duruyorum asla oyun oynanmıyor sürekli çöküyor.
GPU: 1660 Super.
CPU: Ryzen 5 3500X.
Sadece PUBG Steam'de var bu sorun ne yapabilirim?

Aynı sorunu yaşıyordum hocam Chrome'u kapatınca çözdüm ancak bazen yine de drop yiyip duruyorum hiçbir şey sorunu çözmüyor. Kafasına göre çalışıyor oyun bazen kapatıyorum birkaç saat sonra girdiğimde drop falan olmuyor 160FPS alıyorum. Tamamen PUBG'nin optimizasyonu ile alakalı.

Hocam NVIDIA Denetim Masası'ndan FPS sabitlemesi koyarak sorunu çözdüm gibi şu an CPU kullanımları vs. normale döndü.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı