Steam PUBG yüksek ping

Mürsel Akpunar

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi günler.
Steam'den PUBG aldım. Oyunu istediğim gibi oynayamıyorum, oyun içerisinde ara ara donmalar oluyor ve 5 veya 6 saniyeliğine ekran kartı kullanımı 99-80 arası iken birden 30-10 arasına düşüyor. Her düştüğünde donma olmasa da karşıma başka oyuncular cıkınca takılmalar oluyor. Ama kendi arkadaşlarım varken değil, oyun donduğunda sol üst köşede yazan ping 60-70 arası gezerken birden kırmızı oluyor. 200-500 arasına çıkıyor. Oyun ping çıkmadan önce donuyor, donduktan sonra ping kırmızı oluyor, 300-500 düzeliyor eski haline geliyor. Sorun ping sorunu mu yoksa donanımımla mı alakalı? Yardımcı olur musunuz lütfen?
Donanım: Ryzen 7 2700X ROG STRIX RX580 8 GB, 8 GB 2800 MHz 120 GB SSD 1TB HDD internet hızım 12 megabit sınırsız Türk Telekom monitör 1440 900 ayarda

Arkadaşlar herkese iyi günler.
Steam'den PUBG aldım. Oyunu istediğim gibi oynayamıyorum, oyun içerisinde ara ara donmalar oluyor ve 5 veya 6 saniyeliğine ekran kartı kullanımı 99-80 arası iken birden 30-10 arasına düşüyor. Her düştüğünde donma olmasa da karşıma başka oyuncular cıkınca takılmalar oluyor. Ama kendi arkadaşlarım varken değil, oyun donduğunda sol üst köşede yazan ping 60-70 arası gezerken birden kırmızı oluyor. 200-500 arasına çıkıyor. Oyun ping çıkmadan önce donuyor, donduktan sonra ping kırmızı oluyor, 300-500 düzeliyor eski haline geliyor. Sorun ping sorunu mu yoksa donanımımla mı alakalı? Yardımcı olur musunuz lütfen?
Donanım: Ryzen 7 2700X ROG STRIX RX580 8 GB, 8 GB 2800 MHz 120 GB SSD 1TB HDD internet hızım 12 megabit sınırsız Türk Telekom monitör 1440 900 ayarda.

Bende de bu sorun oluyor. 60-70 ms göstermesine rağmen 500 ms gibi hissediyorum fakat göstermiyor 500 ms olduğunu bana da yardım eder misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı