Elduex Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #11 dadashaktan dedi: Yok işlemci 60 geçmiyor ekran kartıda aynı oda düşük. Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayarınızın güncelleştirmesi var mı?
dadashaktan dedi: Yok işlemci 60 geçmiyor ekran kartıda aynı oda düşük. Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayarınızın güncelleştirmesi var mı?
dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Mart 2023 #12 Elduex dedi: Peki bilgisayarınızın güncelleştirmesi var mı? Genişletmek için tıkla... Güncel bugün güncelledim. Tekrar girip bakacağım sıcaklıklara. Son limit 85 değil mi?
Elduex dedi: Peki bilgisayarınızın güncelleştirmesi var mı? Genişletmek için tıkla... Güncel bugün güncelledim. Tekrar girip bakacağım sıcaklıklara. Son limit 85 değil mi?
Elduex Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #13 dadashaktan dedi: Güncel bugün güncelledim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücünüzde güncel ise bir sıkıntı yoktur PUBG deki optimizasyon sorunundan kaynaklıdır.
dadashaktan dedi: Güncel bugün güncelledim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücünüzde güncel ise bir sıkıntı yoktur PUBG deki optimizasyon sorunundan kaynaklıdır.
dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Mart 2023 #14 Elduex dedi: Ekran kartı sürücünüzde güncel ise bir sıkıntı yoktur PUBG'deki optimizasyon sorunundan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Bu sefer baktım ulta-yüksek FPS 70-80 arası bazı yerlerde 65 vallahi bu sefer takılma gitti ben anlamadım bir gidiyor bir başlıyor işlemci sıcaklığı 60ı geçmiyor ekran kartıda 70i geçmiyor.
Elduex dedi: Ekran kartı sürücünüzde güncel ise bir sıkıntı yoktur PUBG'deki optimizasyon sorunundan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Bu sefer baktım ulta-yüksek FPS 70-80 arası bazı yerlerde 65 vallahi bu sefer takılma gitti ben anlamadım bir gidiyor bir başlıyor işlemci sıcaklığı 60ı geçmiyor ekran kartıda 70i geçmiyor.