O OyunPos Hectopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 66 10 Haziran 2019 #1 Steam'den Rainbow Six aldım ve yükledim. Ardından Ubisoft hesabı açtım, Ubisoft'un uygulamasına girdim oyuna tıkladığımda Steam'de açılıyor yazısı görünüyor sonra Ubisoft benden key istiyor ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2019
Steam'den Rainbow Six aldım ve yükledim. Ardından Ubisoft hesabı açtım, Ubisoft'un uygulamasına girdim oyuna tıkladığımda Steam'de açılıyor yazısı görünüyor sonra Ubisoft benden key istiyor ne yapmalıyım?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.493 Çözümler 776 10 Haziran 2019 #2 Otomatik etkinleştirdiği için herhangi bir oyun anahtarı istememesi lazım. Steam ve Uplay'i tamamen kapattıktan sonra tekrar açmayı deneyin, olmazsa Steam üzerinden dosyaları doğrulayın. Artı 0 Eksi
Otomatik etkinleştirdiği için herhangi bir oyun anahtarı istememesi lazım. Steam ve Uplay'i tamamen kapattıktan sonra tekrar açmayı deneyin, olmazsa Steam üzerinden dosyaları doğrulayın.