Steam rozet nasıl kazanılır?

Her oyunun kartları var, bunları hem oyhunu oynayarak hem de pazardan satın alarak elde edebilirsin, bütün kartları aldığın zaman birleştir diyerek rozet elde ediyorsun.

Steam kartlarını destekleyen oyunları oynayarak belli bir miktarda kart düşürebilirsiniz. Bir oyunun tüm kartları düşürülemez, geriye kalanını ise Steam pazarından satın alarak elde etmeniz gerekte. Tüm eksik kartları tamamladıktan sonra rozeti işle dediğinizde size 100 XP veriyordu doğru hatırlıyorsam.

Bazı oyunların kartları var bu kartları oyunu oynayarak toplayabilirsin. Bu kartlar sana rozet kazandırıyor rozette XP kazandırıyor. Bu kartları pazardan satın alabilirsin. YouTube'da bununla ilgili videolar var Steam level atlama yazarak bulabilirsin.

Steam kartlarını destekleyen oyunları oynayarak belli bir miktarda kart düşürebilirsiniz. Bir oyunun tüm kartları düşürülemez, geriye kalanını ise Steam pazarından satın alarak elde etmeniz gerek de. Tüm eksik kartları tamamladıktan sonra rozeti işle dediğinizde size 100 XP veriyordu doğru hatırlıyorsam.

Peki istemediğimiz rozetleri nasıl gizleriz veya nasıl kaldırırız level atlamak için ucuza işlediğim rozetler hem kötü gözüküyor hem de yer kaplıyor bunları nasıl kaldırabilirim?

Peki istemediğimiz rozetleri nasıl gizleriz veya nasıl kaldırırız level atlamak için ucuza işlediğim rozetler hem kötü gözüküyor hem de yer kaplıyor bunları nasıl kaldırabilirim?
Profilinizde gözükmesini istemiyorsanız başka bir rozet seçerseniz arka plana gider.

Profilinizde gözükmesini istemiyorsanız başka bir rozet seçerseniz arka plana gider.

Ben sağ kısımdaki oyunlar, ekran görüntüleri, rozetler kısmından bahsediyorum orada görünen 4 rozetten. Yeni işlediğim rozet oraya geliyor fakat ben istediğim 4 rozeti oraya koymak istiyorum sanırım bu olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı