Sahte Steam sitesine giriş bilgilerimi girdim. Steam guard istedikten sonra fark ettim URL'nin sahte olduğunu. Steam guardı girmedim. Bir sıkıntı olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu linki size Steam üzerinden mi attılar yoksa siz internetten görüp mü açtınız? Eğer Steam üzerinden atıldıysa atan kişinin mesajları arasında olabilir bir kontrol edin.
Kendim girdim. Sadece kullanıcı adı ve şifre yazdım. Sonra sahte linki fark ettim. Guardı sordu linki görünce yazmadım ve siteyi kapattım. Chrome uyarı verdi şifreler ile ilgili. Sanırım sitenin sahte olmasıyla ilgili.
Kendim girdim. Sadece kullanıcı adı ve şifre yazdım. Sonra sahte linki fark ettim. Guardı sordu linki görünce yazmadım ve siteyi kapattım. Chrome uyarı verdi şifreler ile ilgili. Sanırım sitenin sahte olmasıyla ilgili.
Eğer Steam'deki parolanı herhangibi başka yerde de kullanıyorsan değişmeni tavsiye ederim. Kısa sürede hemen şifrene mailine falan ulaşabileceklerini sanmıyorum ama yinede eğer varsa değiş.
Tam olarak böyle oldu.
30 saniyede bir Steam'e girip bakıyorum bir değişiklik var mı diye.
Bilgisayarımda kurulu olan Epic Games, Origin gibi uygulamaların şifrelerini değiştireyim mi?