Steam sepeti nasıl olmuş?

Control para verilecek bir oyun değil ki Epic zaten hayrına neredeyse her yıl 3-4 defa dağıtıyor oradan alıp oyna geç. EU4'te DLC'siz bayağı yavan bir oyun olur DLC ile tadı çıkıyor ona göre.

Control para verilecek bir oyun değil ki Epic zaten hayrına neredeyse her yıl 3-4 defa dağıtıyor oradan alıp oyna geç. EU4'te DLC'siz bayağı yavan bir oyun olur DLC ile tadı çıkıyor ona göre.

DLC'ye para verecek bütçem yok. Dümdüz alıp geçtim. Control almaktan zaten vazgeçtim. Yerine 40-50TL'lik bir oyun ekleyeceğim.

Merhaba, aşağıdaki oyunları alacağım. Sepetimi puanlayın. Bütçem 150-160TL. Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.

Neden bu oyunları seçtim?
Control -> ilk defa bu kadar ucuza düştü.
Dead Cells -> yeni DLC gelecek zam yiyeceğini düşünüyorum.
EU4 -> Paradox ınteractive zam haberi.
Borderlands 3 -> ilk defa Steam'de bu kadar düştü.

Eki Görüntüle 1611644
Eki Görüntüle 1611645
Hocam Dead Cells ve Control'u nasıl bu fiyattan aldınız? Steam'da daha pahalı gözüküyor.

DLC'ye para verecek bütçem yok. Dümdüz alıp geçtim. Control almaktan zaten vazgeçtim. Yerine 40-50TL'lik bir oyun ekleyeceğim.
Hearts of Iron 4 Starter Edition 4 adet DLC ile beraber 25 lira steamde. EU4'ü dlcsiz oynamaktansa bunu tercih etmeniz daha iyi olabilir.
Control hesap alabilirsiniz Epic hesabı.
Hesap şeklinde oyun almayın. Çoğu çalıntı o hesapların. Benim Steam hesabımdaki Football Manager'i alakasız isimdeki Türkler oynuyordu, ben bunu 4-5 ay sonra bulut kayıtlarına bakınca fark ettim. Örneğin Bursaspor - Yusuf, Fenerbahçe - Ahmet isimli oyun kayıtları vardı. Sonra hesabı telefona bağladım. Kendi oyun hesaplarınızı mutlaka telefona maile vs bağlayın, hesap şeklinde oyun alarak da bu hırsızlığa alet olmayın.

Hearts of Iron 4 starter Edition 4 adet DLC ile beraber 25 lira Steam'de. EU4'ü DLC'siz oynamaktansa bunu tercih etmeniz daha iyi olabilir.

Hesap şeklinde oyun almayın. Çoğu çalıntı o hesapların. Benim Steam hesabımdaki Football Manager'i alakasız isimdeki türkler oynuyordu, ben bunu 4-5 ay sonra bulut kayıtlarına bakınca fark ettim. Örneğin bursaspor - Yusuf, Fenerbahçe - Ahmet isimli oyun kayıtları vardı. Sonra hesabı telefona bağladım. Kendi oyun hesaplarınızı mutlaka telefona maile vs bağlayın, hesap şeklinde oyun alarak da bu hırsızlığa alet olmayın.

HOI4 çoktan aldım.

Etail'den aldım. Control için contail kodunu kullanabilirsiniz. Dead Cells road of the sea bundle ise 50TL. Ana oyun + 3DLC.
Hocam ilk defa duydum Etail'i. Güvenilir mi?
Bir sorum daha olacak: sanırım site ürün kodu vererek çalışıyor, ben bu siteye kendi e-postam ve kendi bilgilerimle kayıt olsam fakat aldığım oyunu arkadaşımın Steam hesabında kullanmak istesem sorun çıkar mı?

Hocam ilk defa duydum Etail'i. Güvenilir mi?
Bir sorum daha olacak: Sanırım site ürün kodu vererek çalışıyor, ben bu siteye kendi e-postam ve kendi bilgilerimle kayıt olsam fakat aldığım oyunu arkadaşımın Steam hesabında kullanmak istesem sorun çıkar mı?

Evet güvenilir. GoW, Dead Cells road of the sea bundle ve EU4 aldım. Ödemeyi tamamladıktan hemen sonra kodlar elimde ulaştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı