Balinaa Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #1 Bu sepeti 500 TL'ye tamamlamaya çalışıyorum, neyi çıkarayım? Ya da hepsi güzel böyle mi kalsın? Not: AOE 2 var ama 4'ü çok övüyorlar diye ekledim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2023
Bu sepeti 500 TL'ye tamamlamaya çalışıyorum, neyi çıkarayım? Ya da hepsi güzel böyle mi kalsın? Not: AOE 2 var ama 4'ü çok övüyorlar diye ekledim.
Hüseyin Yiğit Sarı Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #2 Net söylüyorum Age of Empires'i çıkar
Balinaa Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #3 Hüseyin Yiğit Sarı dedi: Net söylüyorum Age of Empires'i çıkar Genişletmek için tıkla... Ben AoE 2 deki mangonellerden bıktım da ondan ekledim. O kadar mı kötü 4
Hüseyin Yiğit Sarı dedi: Net söylüyorum Age of Empires'i çıkar Genişletmek için tıkla... Ben AoE 2 deki mangonellerden bıktım da ondan ekledim. O kadar mı kötü 4
Hüseyin Yiğit Sarı Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #4 Balinaa dedi: Ben AOE 2'deki mangonellerden bıktım da ondan ekledim. O kadar mı kötü 4 Genişletmek için tıkla... Dostum bak o oyunun ederi Max 50 TL neden 200 TL veriyorsun? Onun yerine git başka oyunlar al
Balinaa dedi: Ben AOE 2'deki mangonellerden bıktım da ondan ekledim. O kadar mı kötü 4 Genişletmek için tıkla... Dostum bak o oyunun ederi Max 50 TL neden 200 TL veriyorsun? Onun yerine git başka oyunlar al
Balinaa Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #5 Hüseyin Yiğit Sarı dedi: Dostum bak o oyunun ederi Max 50 TL neden 200 TL veriyorsun? Onun yerine git başka oyunlar al Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyordu zaten. Var mı önerebileceğin strateji oyunu?
Hüseyin Yiğit Sarı dedi: Dostum bak o oyunun ederi Max 50 TL neden 200 TL veriyorsun? Onun yerine git başka oyunlar al Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyordu zaten. Var mı önerebileceğin strateji oyunu?
Hüseyin Yiğit Sarı Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #6 Balinaa dedi: Bana da öyle geliyordu zaten. Var mı önerebileceğin strateji oyunu? Genişletmek için tıkla... Civilization al mutlaka o şu an çok ucuz mutlaka zam yapacaktır
Balinaa dedi: Bana da öyle geliyordu zaten. Var mı önerebileceğin strateji oyunu? Genişletmek için tıkla... Civilization al mutlaka o şu an çok ucuz mutlaka zam yapacaktır
Balinaa Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #7 Hüseyin Yiğit Sarı dedi: Civilization al mutlaka o şu an çok ucuz mutlaka zam yapacaktır Genişletmek için tıkla... Platinum u var bende gerçekten çok iyiydi 6. Başka var mı?
Hüseyin Yiğit Sarı dedi: Civilization al mutlaka o şu an çok ucuz mutlaka zam yapacaktır Genişletmek için tıkla... Platinum u var bende gerçekten çok iyiydi 6. Başka var mı?
Hüseyin Yiğit Sarı Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #8 Balinaa dedi: Platinum'u var bende gerçekten çok iyiydi 6. Başka var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam neredeyse tüm iyi strateji oyunlarına sahipsiniz başka türden bir oyun isterseniz önerebilirim bence artık strateji oyunu alma zaten çoğu var
Balinaa dedi: Platinum'u var bende gerçekten çok iyiydi 6. Başka var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam neredeyse tüm iyi strateji oyunlarına sahipsiniz başka türden bir oyun isterseniz önerebilirim bence artık strateji oyunu alma zaten çoğu var
Balinaa Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #9 Hüseyin Yiğit Sarı dedi: Hocam neredeyse tüm iyi strateji oyunlarına sahipsiniz başka türden bir oyun isterseniz önerebilirim bence artık strateji oyunu alma zaten çoğu var Genişletmek için tıkla... FPS dışında herhangi bir oyunu oynarım ne önerebilirsin? Bf1 i de denemek istediğim için alıyorum.
Hüseyin Yiğit Sarı dedi: Hocam neredeyse tüm iyi strateji oyunlarına sahipsiniz başka türden bir oyun isterseniz önerebilirim bence artık strateji oyunu alma zaten çoğu var Genişletmek için tıkla... FPS dışında herhangi bir oyunu oynarım ne önerebilirsin? Bf1 i de denemek istediğim için alıyorum.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 6 Temmuz 2023 #10 Balinaa dedi: FPS dışında herhangi bir oyunu oynarım ne önerebilirsin? BF1'i de denemek istediğim için alıyorum. Genişletmek için tıkla... BF 1 önermem grafik olarak ve de hilelerden dolayı pek güzel değil bence 5'i alın.
Balinaa dedi: FPS dışında herhangi bir oyunu oynarım ne önerebilirsin? BF1'i de denemek istediğim için alıyorum. Genişletmek için tıkla... BF 1 önermem grafik olarak ve de hilelerden dolayı pek güzel değil bence 5'i alın.