Steam sonbahar indiriminde Red Dead Redemption ve GTA 4 alınmalı mı?

alpefesayin

Picopat
Başlıkta gördügünüz iki oyunu almak istiyorum Steam'den alınır mı? Yoksa bu oyunlar daha ucuza düşer mi? Bu oyunları başka hangi platformdan alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR peki.

GTA 4'ü sadece hikayesini oynayacağım.
RDR2 kesinlikle al. Ama sırf hikaye için GTA 4'de beklentiye girme. Oldukça sıkıcı bir hikayesi var. Eğer kütüphanemde Rockstar imzalı bir GTA oyunu daha dursun istiyorsan kesinlikle al ama hikayesini oynarım, eğlenirim falan diyorsan pek beklentiye girme.

RDR2 kesinlikle al. Ama sırf hikaye için GTA 4'te beklentiye girme. Oldukça sıkıcı bir hikayesi var. Eğer kütüphanemde Rockstar imzalı bir GTA oyunu daha dursun istiyorsan kesinlikle al ama hikayesini oynarım, eğlenirim falan diyorsan pek beklentiye girme.

Hikayesi 2008 bir oyun için fazlasıyla kaliteli hocam GTA 5 ten sonra bir GTA daha bitirmek istenirse bu GTA4 olmalı.

Hikayesi 2008 bir oyun için fazlasıyla kaliteli hocam GTA 5 ten sonra bir GTA daha bitirmek istenirse bu GTA4 olmalı.
Yok genel olarak kaliteli bir oyun zaten. Ama hikayesi 2008 için iyi olsa da şuan 2025'e giriyoruz. Arkadaş şimdi oynayacak yani. Mekanikleri eski olmasına rağmen görev dizaynı ve işleyiş bakımından San Andreas'ı tercih ederdim.

RDR2 kesinlikle al. Ama sırf hikaye için GTA 4'te beklentiye girme. Oldukça sıkıcı bir hikayesi var. Eğer kütüphanemde Rockstar imzalı bir GTA oyunu daha dursun istiyorsan kesinlikle al ama hikayesini oynarım, eğlenirim falan diyorsan pek beklentiye girme.

Yok genel olarak kaliteli bir oyun zaten. Ama hikayesi 2008 için iyi olsa da şu an 2025'e giriyoruz. Arkadaş şimdi oynayacak yani. Mekanikleri eski olmasına rağmen görev dizaynı ve işleyiş bakımından San Andreas'ı tercih ederdim.

Şu an RDR'yi aldım GTA 5 bitirdim ama GTA 4 de bitirmek istiyorum eski oyun evet sarmıyor ama kararsız kaldım. San adreas alacaktım fakat her yerde Definitive var normal nasıl bulabilirim?

Şu an RDR'yi aldım GTA 5 bitirdim ama GTA 4 de bitirmek istiyorum eski oyun evet sarmıyor ama kararsız kaldım. San adreas alacaktım fakat her yerde Definitive var normal nasıl bulabilirim?
Rockstar Games'te galiba orjinal 3 oyun satılıyor ama 1000 TL. Aynı şekilde yenilenmiş versiyonu var 3 oyun 450 TL gibi bir fiyata satılıyor. İndirim var. Tavsiyem yenilenmiş versiyonunu alman hem kanser olmazsın.

Geri
Yukarı