Steam sürekli yanıt vermiyor

SeriousSam

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2020
Mesajlar
84
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta dediğim gibi Steam sürekli yanıt vermiyor, kütüphane klasörü oluşturmaya çalışıyorum yanıt vermiyor, oyun indirmeye çalışıyorum yanıt vermiyor, arkadaşıma mesaj atmaya çalışıyorum yine yanıt vermiyor, sürekli kendi kendine kapanıyor ve bir daha açmak istediğimde yine yanıt vermiyor. İnternette yazan tüm çözümleri denedim fakat yine olmadı. Giriş yapmayı denediğimde şifremi girdikten sonra hiçbir şey olmuyor. Kafayı yiyeceğim dünden beri bununla uğraşıyorum yardım edin.
 
Steam'e giriş yaptığımda kütüphane sekmesinde başlıyor ve herhangi bir yere tıklamak istediğimde ise yanıt vermiyor, Görev Yöneticisi'nden kapatana kadar hiçbir tepki vermiyor. Tekrar girmek istediğimde ise bu sefer hiç açılmıyor. Flushconfig komutuyla çerezleri temizlemeyi, silip yüklemeyi, bilgisayarı yeniden başlatmayı, indirme önbelleğini sıfırlamayı, ClipSVC aktifleştirmeyi ve hatta bilgisayara format atmayı bile denedim fakat olmuyor arkadaşlar.
 
Son düzenleme:
Dediğim gibi Steam'e giriş yaptığım zaman ilk normal bir şekilde açılıyor fakat sonradan bir yere tıkladığımda yanıt vermiyor. Bütün çözümleri denedim ama işe yaramıyor. Bir daha giriş yapmak istediğimde bu sefer hiç açılmıyor.
Tekrar giriş yaptığımda gelen ekran:

Ekran Görüntüsü (2).png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Görev çubuğuna sağ tıklayın ve Görev Yöneticisi'ni seçin. İşlemler bölümüne gidin ve çalışmakta olan tüm Steam işlemlerini bulun. Sağ tıklayıp tek tek her Steam işlemini sonlandırın.
 
Görev çubuğuna sağ tıklayın ve Görev Yöneticisi'ni seçin. İşlemler bölümüne gidin ve çalışmakta olan tüm Steam işlemlerini bulun. Sağ tıklayıp tek tek her Steam işlemini sonlandırın.
O da olmuyor denedim önceden.
Bi' yardım edin o kadar kişi görmüş hiç kimse mi bilmiyor çözümünü ya?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı