Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.916 Çözümler 37 22 Eylül 2020 #1 Steam'de böyle bir seçenek var mıdır? Şu saçma anime oyunlarını görmek istemiyorum. Ya da yarış türü ile ilgilenmiyorum. Nasıl kapatabilirim?
Steam'de böyle bir seçenek var mıdır? Şu saçma anime oyunlarını görmek istemiyorum. Ya da yarış türü ile ilgilenmiyorum. Nasıl kapatabilirim?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Eylül 2020 #2 Ben bir açmıştım bunu. Ama sonradan istediğim oyunları da bulamaz oldum. Nasıl yapıldığını hatırlarsam yazarım tekrar.
Ben bir açmıştım bunu. Ama sonradan istediğim oyunları da bulamaz oldum. Nasıl yapıldığını hatırlarsam yazarım tekrar.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 22 Eylül 2020 #3 Mağazadan filtreler kısmında oyun türleri bulunuyor ordan gidip istemediğin türleri işaretleyebilirsin.
Mağazadan filtreler kısmında oyun türleri bulunuyor ordan gidip istemediğin türleri işaretleyebilirsin.
The King Of Bruh Decipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #4 "Yetişkinlere Yönelik Cinsel İçerik" kategorisini kapatın. Sadece şu saçma anime oyunları ve konusunu fesat olan oyunları kapatıyor. Diğer GTA 5 falan açık kalıyor.
"Yetişkinlere Yönelik Cinsel İçerik" kategorisini kapatın. Sadece şu saçma anime oyunları ve konusunu fesat olan oyunları kapatıyor. Diğer GTA 5 falan açık kalıyor.