Steam topluluk banı kaldırılabilir mi?

Sonuç ne hocam?

Kusura bakma mesajı göremedim. İlk başta Türkçe yazdım başka bir hesaptan da yazdım o yüzden bana tek hesaptan yazın falan dediler. Pek çok takmadım İngilizce yazdım ve konuşma ssleri tanımadığım kişiler ile olan takas isteklerini yolladım banımı açtılar. Herhalde hesabım çalınmış gibi gösterdiğim için olmuş olabilir.

Kusura bakma mesajı göremedim. İlk başta Türkçe yazdım başka bir hesaptan da yazdım o yüzden bana tek hesaptan yazın falan dediler. Pek çok takmadım İngilizce yazdım ve konuşma ssleri tanımadığım kişiler ile olan takas isteklerini yolladım banımı açtılar. Herhalde hesabım çalınmış gibi gösterdiğim için olmuş olabilir.
Hayırlı olsun hocam.

Ever hocam kaldırdılar bani.
Merhaba hocam. Bugün topluluk banı yedim. Konuyu açtım bir bakar mısınız yardımcı olabileceğiniz bir durum varsa çok mutlu olacağım. Steam destek ile iletişime geçtim ancak henüz cevap alamadım. Tüyo verir misiniz destek ile iletişim için?

Topluluk gruplarında ticari faaliyette bulunmadım ve bununla ilgili asla konu açmadım.

@ByKush61 Hocam rica etsem sizin de bakma şansınız varsa sevinirim. 700 dolarlık eşya var hesapta. Telaşlıyım kusura bakmayın :(

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam.

Hocam bende de aynı sorun oldu ama ben onlara erken davranıp hesabımda boyle bir sorun oldugundan haberim yoktu. Ben Steam kullanmazken yapılmıs. Yardım edilmesini istiyorum. Yeni haberim oldu ne gonderildigini bile bilmiyorum.

Lütfen banımı kaldırın en azından skinlerimi cekeyim.
Yazdım kaldırırlar mı, siz ne yazdınız?

Hocam bende de aynı sorun oldu ama ben onlara erken davranıp hesabımda boyle bir sorun oldugundan haberim yoktu. Ben Steam kullanmazken yapılmıs. Yardım edilmesini istiyorum. Yeni haberim oldu ne gonderildigini bile bilmiyorum.

Lütfen banımı kaldırın en azından skinlerimi cekeyim.
Yazdım kaldırırlar mı, siz ne yazdınız?

Hocam konu çok eski hiç hatırlamıyorum. Sanırsam ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığın zaman açıyorlar ve bir daha böyle durumun yaşanmaması gerektiğini söylüyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı