T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.090 Makaleler 3 Çözümler 68 3 Temmuz 2022 #1 Sabah da denemiştim burada kalıyor. Mail adresime gelen bağlantıda "Listelemeyi Oluştur" butonuna tıklıyorum fakat değişen bir şey yok. Bunun yüzünden başka kartta ekleyemiyorum nasıl düzelteceğim bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2022
Sabah da denemiştim burada kalıyor. Mail adresime gelen bağlantıda "Listelemeyi Oluştur" butonuna tıklıyorum fakat değişen bir şey yok. Bunun yüzünden başka kartta ekleyemiyorum nasıl düzelteceğim bilen var mı?
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.020 Çözümler 2 Yer İzmir 3 Temmuz 2022 #2 Hesabınız onaylı mı herhangi bir kısıtlaması varmı ? Artı 0 Eksi
Pointaq Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #3 Telefonunuza Steam indirip oradan deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.494 Çözümler 776 3 Temmuz 2022 #4 tii dedi: Mail adresime gelen Genişletmek için tıkla... Mobil kimlik doğrulayıcısını etkinleştirdiniz mi? E-posta üzerinden 15 gün bekletme süresine takılırsınız. Etkinleştirdikten 7 gün sonra bekleme süresi kalkıyor. Son düzenleme: 3 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
tii dedi: Mail adresime gelen Genişletmek için tıkla... Mobil kimlik doğrulayıcısını etkinleştirdiniz mi? E-posta üzerinden 15 gün bekletme süresine takılırsınız. Etkinleştirdikten 7 gün sonra bekleme süresi kalkıyor.
AcarCnr Megapat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 799 Çözümler 4 Yer Tashkent, Uzbekistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 3 Temmuz 2022 #5 Telefona uygulamasını yükleyip, onaylarsanız anında listelenir. Artı 0 Eksi
Marshmello Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 261 Çözümler 1 3 Temmuz 2022 #6 Büyük ihtimalle Steam Guard'ı aktif etmediniz. Artı 0 Eksi
KS KS T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.090 Makaleler 3 Çözümler 68 3 Temmuz 2022 #7 LEGEND.35 dedi: Hesabınız onaylı mı herhangi bir kısıtlaması varmı ? Genişletmek için tıkla... Hayır yok. Marshmello dedi: Büyük ihtimalle Steam Guard'ı aktif etmediniz. Genişletmek için tıkla... Aktif. AcarCnr dedi: Telefona uygulamasını yükleyip, onaylarsanız anında listelenir. Genişletmek için tıkla... Yüklü zaten ama değişen bir şey yok. reptile dedi: Mobil kimlik doğrulayıcısını etkinleştirdiniz mi? E-posta üzerinden 15 gün bekletme süresine takılırsınız. Etkinleştirdikten 7 gün sonra bekleme süresi kalkıyor. Genişletmek için tıkla... Evet etkin. Pointaq dedi: Telefonunuza Steam indirip oradan deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnili zaten. Artı 0 Eksi
LEGEND.35 dedi: Hesabınız onaylı mı herhangi bir kısıtlaması varmı ? Genişletmek için tıkla... Hayır yok. Marshmello dedi: Büyük ihtimalle Steam Guard'ı aktif etmediniz. Genişletmek için tıkla... Aktif. AcarCnr dedi: Telefona uygulamasını yükleyip, onaylarsanız anında listelenir. Genişletmek için tıkla... Yüklü zaten ama değişen bir şey yok. reptile dedi: Mobil kimlik doğrulayıcısını etkinleştirdiniz mi? E-posta üzerinden 15 gün bekletme süresine takılırsınız. Etkinleştirdikten 7 gün sonra bekleme süresi kalkıyor. Genişletmek için tıkla... Evet etkin. Pointaq dedi: Telefonunuza Steam indirip oradan deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnili zaten.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.494 Çözümler 776 3 Temmuz 2022 #8 tii dedi: Evet etkin. Genişletmek için tıkla... Ne zaman etkinleştirdiniz? Etkinse neden e-posta üzerinden onaylıyorsunuz anlamadım. Artı 0 Eksi
tii dedi: Evet etkin. Genişletmek için tıkla... Ne zaman etkinleştirdiniz? Etkinse neden e-posta üzerinden onaylıyorsunuz anlamadım.
KS KS T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.090 Makaleler 3 Çözümler 68 3 Temmuz 2022 #9 reptile dedi: Ne zaman etkinleştirdiniz? Etkinse neden e-posta üzerinden onaylıyorsunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... İşte ben de onu anlamadım. Hala neyin onayını istiyor bu sistem? Artı 0 Eksi
reptile dedi: Ne zaman etkinleştirdiniz? Etkinse neden e-posta üzerinden onaylıyorsunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... İşte ben de onu anlamadım. Hala neyin onayını istiyor bu sistem?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.494 Çözümler 776 3 Temmuz 2022 #10 Ne zaman mobil kimlik doğrulayıcıyı etkinleştirdiniz tam olarak? Steam'de ayarlara girince Guard hangisine kayıtlı olarak görünüyor? Artı 0 Eksi
Ne zaman mobil kimlik doğrulayıcıyı etkinleştirdiniz tam olarak? Steam'de ayarlara girince Guard hangisine kayıtlı olarak görünüyor?