Steam Steam, Türk oyuncular için bitiyor mu?

Bu fiyatlar artık psikolojik sınırı geçti. 1000 TL üstü fiyat korkunç geliyor bana. Umarım steam yaptığı hatadan döner bizde asgari ücret 300 dolar biz nası verelim bu paraları ordan bakınca 50 dolar gayet normal gibi görünüyor ama bizim için sıkıntı yani. Epic games hala biraz ucuz en azından orayı kullanıcam artık.
 
Bu fiyatlar artık psikolojik sınırı geçti. 1000 TL üstü fiyat korkunç geliyor bana. Umarım Steam yaptığı hatadan döner bizde asgari ücret 300 dolar biz nasıl verelim bu paraları oradan bakınca 50 dolar gayet normal gibi görünüyor ama bizim için sıkıntı yani. Epic Games hala biraz ucuz en azından orayı kullanacağım artık.

Steam eger yabancılar bunu kesfedip TR'ye hesaplarını gecirip ucuz oyun almaya baslamasydı degistirmeyecekti diye dusunuyorum.
 
Bitmedi. Böyle giderse birkaç yıl daha da bitmez. Yeni oyun alan azalır ama hala Steam kullanılmaya devam eder. F2p oyunlar oynanır.

Yeni oyun alan aşırı derecede azalır. Zaten karnını zor doyuran adam bir de bilgisayar başına geçip bir oyuna 700-800TL veremez. Hatta sadece böyle bir kişi de değil zengin olmayan kimse veremez.Steam kullanılmaya devam edilmesinin sebebi steamden daha önce hesap açıp oyun alan kimseler olur.Yani belli oyunlara tıkılıp kalacağız.

Steam eger yabancılar bunu kesfedip TR'ye hesaplarını gecirip ucuz oyun almaya baslamasydı degistirmeyecekti diye dusunuyorum.

Belli bir süreden sonra mecbur yenileyeceklerdi fakat sağ olsunlar yabancı herifler bölgesel fiyatlandırmanın içine etti. Ya zaten iyi fiyata alıyorsun bir de bizim ekmeğimize konuyorsun 😀.İnşallah hesaplarından oyunlar geri çekilmiştir.
 
Hocam 5 TL'lik oyunlar 105 100 200 TL olan oyunlar 2 3 katına çıktı bir mağzaya bakın isterseniz.
Oyunlarında Steam'in yerel fiyatlandırmasını uygulayan oyunlar için durum böyle. Oyun yapımcıları kendi istediği fiyatı vermekte özgürler. Ve hala bir çok oyun yerel fiyatlandırma önerisine göre fiyatlarını belirliyor. İstediği kadar zam gelsin, Steam'in Türk oyuncuları için bitmesi biraz hayal.
 
Hocam RDR2, 5 senelik oyun 1150 TL oldu ya o zaman benim için steam bitmiştir. Lan oyun 5 senelik koskoca 5 yıl sanki yeni bir oyunmuş gibi niye 1150 TL ye koyuyorlar oyunu aklım almıyor.
 

Geri
Yukarı