Steam Ürün Ülkenizde Kullanılamaz Sorunu

ilkerkurt

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar bugün G2a üzerinden Call of Duty infite warfare [Eu] oyununu aldım. Steam ise oyunu kütüphaneme eklemedi. Ürün ülkenizde kullanılamaz dedi ben de g2a'den para iadesi istedim gerekçemi belirttim fakat kabul etmediler ben de şimdi elimde key ile kaldım nasıl kullanabilirim ? VPN ile yapılıyormuş ama riskliyli galiba o da yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bahsettiğin yöntem yasal bir yöntem değil. Bu forum da yasal olmayan yollara destek veren bir forum değil. Eğer satın aldığın yerde keyin nerelerde kullanılamaz olduğu yazıyor ise iade hakkını kullanamazsın. G2A üzerinden keyi kendin satışa sunabilirsin.

bende zaten yasal olmadığını bildiğim için direk g2a'den geri sattım ama parayı hala transfer etmediler 14 gün iş günü içinde yatacak diye bir uyarı var 11 gün kaldı yazıyor bakalım bekliyoruz . boş yere 20 30 liram gitti bu da bana tecrübe oldu bundan sonra global olmayan hiç bir oyunu almam cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı