Steam üstünden Cyberpunk 2077 alınır mı?

Arkadaşın ekran kartı NVIDIA FSR3 de sende olduğu gibi performans alamayacak. 2060 serilerinde de NVIDIA da multi gen yok. Tabii bir şekilde dosya atarak aktif edilebiliyor ama yine de beklenen performansı bence vermiyor.

Cyberpunk başına geçip sürekli oynanacak bir oyun değil fakat atmosferi çok farklı bir oyun. Pişman olmazsınız. GTA 5'ten çok daha farklı bir yapısı var. DLC ile birlikte alırsanız daha çok eğlenceli olacaktır.

Hocam ne anlattınız anlamadım bir tık bozuk yazmışsınız. Frame Gen NVIDIA özel bi' şey değil. Evet doğru NVIDIA fg desteği vermiyor 2060'a ama FSR3 Frame Generation kullanabiliyorsunuz. Ve FPS en az %70 oranında artıyor. Kendim oyunu o şekilde oynadım sistemim imzada var zaten.

Elden Ring var hocam.

Eğer o atmosferi çok sevmiyorsan hayranı değilsen Cyberpunk almana gerek yok. Oyunun araba mekanikleri kötü, vuruş hissiyatı her ne kadar iyi olsa da silah elinde FPS oyunu gibi hissettirmiyor bir garip duruyor ayrıca FPS olmasından dolayı mıdır bilmiyorum ancak kontrolleri diğer FPS oyunlarına göre bir tık daha garip. Oyun motorlarından kaynaklı muhtemelen. Ben senin yerinde olsam 15 dolara sepet oluştururdum.

Eğer o atmosferi çok sevmiyorsan hayranı değilsen Cyberpunk almana gerek yok. Oyunun araba mekanikleri kötü, vuruş hissiyatı her ne kadar iyi olsa da silah elinde FPS oyunu gibi hissettirmiyor bir garip duruyor ayrıca FPS olmasından dolayı mıdır bilmiyorum ancak kontrolleri diğer FPS oyunlarına göre bir tık daha garip. Oyun motorlarından kaynaklı muhtemelen. Ben senin yerinde olsam 15 dolara sepet oluştururdum.
dedikleriniz doğru olabilir hocam fakat oyunun hikayesi ve hikaye anlatımı çok iyi bence.

Araç sürüşü olarak katılıyorum. Çok değişik bir mekaniği var :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı