Steam üzerinden çince mesaj alınması

Daha fazla  
Birisi ilk başta Çince olarak "Merhaba" yazdı. Ben geri "Merhaba" yazınca, "Rahatsız ettiğim için özür dilerim ancak bir soru sorabilir miyim?" dedi. Ben de "Evet" yazdım. Sonra "Rust oynar mısın?" diye sordu, ben de "Hayır" dedim. Son olarak "Gerçekten mi?" dedi. Ben de yazmayı bıraktım. Neden yazmıştır bana, bir bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birisi ilk başta Çince olarak "Merhaba" yazdı. Ben geri "Merhaba" yazınca, "Rahatsız ettiğim için özür dilerim ancak bir soru sorabilir miyim?" dedi. Ben de "Evet" yazdım. Sonra "Rust oynar mısın?" diye sordu, ben de "Hayır" dedim. Son olarak "Gerçekten mi?" dedi. Ben de yazmayı bıraktım. Neden yazmıştır bana, bir bilginiz var mı?

Bana geçenlerde İtalyan bir adam FC 25'da nuno mendesi nasıl çıkarttığımı sormuştu, böyleleri denk geliyor arada sırada Steam'de, link falan atarsa tıklamayın engelleyin.

Dolandırıcı oluyorlar genelde insanlar durduk yere rastgele steam hesaplarına arkadaşlık atıp benle şu oyunu oynarmısın demez oyun içinden tanışırsanız tanışırsınız. Biraz realism :D

Teşekkürler, adam Çince yazınca ekstra korkmuştum şimdi anladım dolandırıcı olduğunu

1746035310077.png

Sanırım resme tıklamamı istiyor, pekte bilgim yok ancak resimde virüs olabilirmi, benim hesaptan 1150 dolarlık bir şey alınmış sözde

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı