Steam üzerinden yatırım yapıyor musunuz?

Yukapian

Kilopat
Makaleler
3
Hiç Steam envanterinizde bulunan itemler ile yatırım yapıyor musunuz? Yapıyorsanız yatırımlarınızı gösterir misiniz?

Hiç Steam envanterinizde bulunan itemler ile yatırım yapıyor musunuz? Yapıyorsanız yatırımlarınızı gösterir misiniz?

Ben yapıyorum. ETS 2 ATS de envanter dizdim. Bir de CS:GO'da envanterim vardı ancak sağ olsun kuzenim hile yükleyince envanterim patladı.

Benim arkadaş yapıyor öyle şeyler. Geçen CS:GO'da skin mi kasa mı ne satmıştı The Forest almıştı. Garip adam. Nasıl yapıyor bilmiyorum.

Gerçekten steam'ın yatırımcı insanları burada neye yatırım yaptıklarını açıklamazlar diye düşünüyorum. Çünkü acayip derecede buna yoğunlaşan insanlar da var. Öyle ki envanterine baktığında kasalar da tutuyorlar bir çoğu yatırım öğelerini.

Sen devam et ama ben yapmıyorum.
isterseniz 2 yıl 6 ayda 130 katına çıkanda var =D.

Hocam ciddi bir yatırım tavsiyesi beklemiyorum zaten. Steam envanterine yüklü miktarda bir yatırımda yapmıyorum sadece yapan var mı diye merak ettim.

Yanlış hatırlamıyorsam @Timur Özcan yapıyordu. Ben de bir ara denemiştim ama fiyatı hiç yükselmeyince geri sattım. Sabır işi biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…