Steam ve Epic Games arasında oyun oynarken farklılıklar var mı?

hayl0s

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Epic Games'ten Spider-Man aldım çoğu kişi Steam'den alman daha iyi olur vs. diyordu. Oyunu oynarken kasma sıkıntısı yaşatır mı bu Epic Games? Bilmediğimden soruyorum. Cahil muamelesi yapmayın. 😁

1685116480805.png

Epic Games'ten Spider-Man aldım çoğu kişi Steam'den alman daha iyi olur vs. diyordu. Oyunu oynarken kasma sıkıntısı yaşatır mı bu Epic Games? Bilmediğimden soruyorum. Cahil muamelesi yapmayın. 😁

Eki Görüntüle 1794323

Millete yanlış bilgi pompalıyorlar sürekli. Oyun aynı oyun.

Eki Görüntüle 1794323
Hocam şu devirde açıkcası Epic veya Steam ayrımı yapmak çok saçma. Ucuz olanı al geç. Bir farklılık yaşatmaz ama profil kasıyorsan onun için Steam daha iyi olabilir.

Oyun açıldıktan sonra bir fark olmayacaktır.
Bugün Epic Games'e girebilmek için 15 - 20 defa robot olmadığımı kanıtlamaya çalıştım. Baykuş seç diyor, seçiyorum, tekrar dene diyor. Hala basit bir oyun yedekleme sistemi koymamaları da ilginç.

Oyun oynarken bir farkı yok, topluluk başarım ve pazar açısından Steam öneriyoruz. Yoksa Epic denen platform bedava GTA 5 premium Edition dağıtmasaydı şu an adını duyan 3-5 kişi vardı.

Yanlışın var GTA'dan önce de uzun süredir oyun dağıtıyordu ve bilinirliği vardı. Unreal Engine sayesinde Epic Games'i bilmemekte imkansız gibi

Bazen oyunlarda rehber kullandığım olabiliyor veya geçemediğim bir yeri Shift+Tab menüsünde bulunan internet tarayıcısıyla aratıyorum. Ama bu oyunda oynanışını etkileyeceğini düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı