Epic Games'ten Spider-Man aldım çoğu kişi Steam'den alman daha iyi olur vs. diyordu. Oyunu oynarken kasma sıkıntısı yaşatır mı bu Epic Games? Bilmediğimden soruyorum. Cahil muamelesi yapmayın.
Eki Görüntüle 1794323
Hocam şu devirde açıkcası Epic veya Steam ayrımı yapmak çok saçma. Ucuz olanı al geç. Bir farklılık yaşatmaz ama profil kasıyorsan onun için Steam daha iyi olabilir.Epic Games'ten Spider-Man aldım çoğu kişi Steam'den alman daha iyi olur vs. diyordu. Oyunu oynarken kasma sıkıntısı yaşatır mı bu Epic Games? Bilmediğimden soruyorum. Cahil muamelesi yapmayın.
Eki Görüntüle 1794323
Oyun oynarken bir farkı yok, topluluk başarım ve pazar açısından Steam öneriyoruz. Yoksa Epic denen platform bedava GTA 5 premium Edition dağıtmasaydı şu an adını duyan 3-5 kişi vardı.
Yanlışın var GTA'dan önce de uzun süredir oyun dağıtıyordu ve bilinirliği vardı. Unreal Engine sayesinde Epic Games'i bilmemekte imkansız gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.