Steam ve Epic Games arasında oyun oynarken farklılıklar var mı?

Aynen haklısın dostum, WoW, Diablo gibi kitleleri olan bir platform Epic Games'den daha az popülerdi.
Birkaç yılın üye istatistiğine bakmanı öneririm. Şu Unreal oyunundan tut motoruna kadar bilen vardı. O oyunlar eskide kaldı maalesef. Ayrıca bu firmayı Türkiye'de 2017'de çoğu kişi yeni duydu baya bilinen bir firma ve launcher :D

Oyun aynı oyun. Daha önce RDR2'yi hem Steam hem de Epic'ten deneyimledim bir fark yok. Profilini süsleme ve başarım kazanma takıntısına sahip değilseniz iyi yapmışsınız. Kuponla 250 TL oluyormuş oyun.

Oyun aynı oyun. Daha önce RDR2'yi hem Steam hem de Epic'ten deneyimledim bir fark yok. Profilini süsleme ve başarım kazanma takıntısına sahip değilseniz iyi yapmışsınız. Kuponla 250 TL oluyormuş oyun.

Evet 250₺ ye aldım gayet uygun geldi ileride fiyatına daha da zam gelmesinden korkuyorum açıkçası. O yüzden piyasada oynanması gereken tüm oyunları topladım sayılır.

Steam özelliklerinden mahrum kalırsın o kadar. Birde oyuna girmek için 10 saat uygulamanın açılmasını beklersin.

Epic Games'ten Spider-Man aldım çoğu kişi Steam'den alman daha iyi olur vs. diyordu. Oyunu oynarken kasma sıkıntısı yaşatır mı bu Epic Games? Bilmediğimden soruyorum. Cahil muamelesi yapmayın. 😁

Eki Görüntüle 1794323
Oyun performansı ile ilgili bir fark olmaz, sadece Steam'in çeşitliliğini kullanamazsın o kadar.

Steam özelliklerinden mahrum kalırsın o kadar. Birde oyuna girmek için 10 saat uygulamanın açılmasını beklersin.
Bilgisayarı yeniyse ve Epic M.2 SSD'ye kuruluysa inan çok hızlı açılıyor (Normalde çok yavaş ama sistem iyiyse bunu telafi ediyor.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı