Steam ve Epic Games hesaplarına erişememek

ozanaaa

Femtopat
Daha fazla  
Steam ve Epic Games hesabımın e-postası aynıydı. İkisinden de çıkış yapılmış durumda ve erişemiyorum. E-postama kod geliyor, şifreyi sıfırlıyorum, tekrar giriyorum ve yine yanlış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games'in desteğine yazdım Steam destek ekibine nereden ulaşabilirim acaba büyük ihtimalle çalındı hesaplarım elimden bir şey gelmiyor şu anda bir de bilgisayarımı taratmam için önerdiğiniz bir uygulama var mı?

Epic'ten cevap geldi mi? Steam için buradan ulaşabilirsin Steam Destek sayfayı açınca hesabım çalındı bölümüne tıklayıp adımlara devam et. Çalıştır'ı açıp mrt yazdıktan sonra tam taramayı seçip sistemi a dan z ye taratsan yeterli ek program indirmene gerek yok.

Windows defender veya başka bir anti virüs yazılımı rat veya virüs'ü tespit ederdi bunun farkına varırdın. Hesabının çalındığına eminsen tanımadığın kişilerden gelen bağlantıya veya hesabın yoluyla giriş yapmaman gereken sitelere giriş sağlayarak çaldırmış olabilirsin.

hayır henüz gelmedi ama sorun sadece epic ve steam hesabımda var ve sadece o e postayı ikisinde kullanıyordum şuanda ikisindede erişimim yok bir çok ödeme yaptım faturaları duruyor sanırım almama yardımcı olur

Hesap sorumluluğu her zaman kullanıcıya ait steam için yazıyorum yardım etme konusunda pek sıcak bakmıyorlar ama şansını dene. Aklıma takıldı steam guard aktif değil miydi ve epic de iki aşamalı doğrulama kapalı mıydı?

Evet fazlasıyla kanıt sunmana da gerek yok bir kaçı yetiyor yalnız anlamak istediğim sen hesaplarını çaldırıp sonrada mail'i mi kaybettin yoksa arkasına çalındı mı? Eğer hesabın içindeki kayıtlı doğrulanmış mail üzerinden iletişim kurmayıp dışarıdan başka mail ile iletişime geçersen destekten geç dönüş yapılabilir ama kanıtların olduğu sürece işlemler hızlı biter.

hayır yoktu ancak epicte telefon numaramda vardı mailime hiç kod gelmeden bunu yapması nasıl mümkün olabiliyor

ben hesaplarımı çaldırtıp mailimi kaybetmedim mailim hala duruyor ama çok garip şekilde hesaplarımda kayıtlı değil artık

Bu hesap için izin verilen kurtarma denemesi sayısını aştınız. Lütfen daha sonra tekrar deneyin veya farklı bir kurtarma yöntemi kullanmayı deneyin. steamdede bu yazıyla karşılaşıyorum artık desteğe ulaşamıyorum bu ekrandan sonra

Geri
Yukarı