Steam ve Epic Games Store zamlanmamış ve en iyi indirime girmiş oyunlar

Hocam bu zam gelecek oyunlar değil de Steam mağazasını Technopat'a taşımıssınız gibi geldi.
Hepsi de zam gelmesi yüksek oyunlar ve şu ana kadar zamlanmamış en iyi özel fiyatlandırmaya sahip olanlar. Neredeyse tüm oyunlara yer vermeye çalıştım. Büyük emek var burada.
 
İyi günler, Technopat ailesi. Bugün sizlere şu ana kadar zamlanmamış, zamlanma ihtimali çok yüksek olan iyi özel fiyatlandırmaya sahip olan ve kaçırılmaması gereken indirime girmiş oyunları derleyeceğim. Şunu söylemekte fayda var daha önceden zam görmüş hiçbir oyunu koymayacağım. Onları almakla uğraşmayın zaten zamlanmışlar. Tavsiyem zamlanmamış oyunlara yönelin. Böylece daha karlı olursunuz. Önce Epic Games önerileri sonra da Steam'den öneriler yapacağım. Epic Games'te önereceklerim Steam'deki fiyatından daha ucuz olan oyunlar olacaktır. Aynı fiyatlı oyunları Steam'de almanız daha iyi olur. Oyunların adını yazmakla uğraşmadım. Daha fazla oyun önerebilmek ve zaman kaybı olmaması için. Öyleyse başlayalım.

Epic Games Store



























Steam

- Tüm Ubisoft oyunlarına bakabilirsiniz. Fiyatları hepsinde iyi.






























































































- tüm Deus Ex oyunları.

- Eski Hitman oyunları



































































- tüm Saints Row oyunları.

- Trine serisi







Liste bitti. Zam gelmesi yüksek olan indirim oranı çok iyi olan ve özel fiyatlandırma olarak harika tüm oyunları sizlerle paylaşmaya çalıştım. Aralarında iyi oyunlar bulursunuz umarım. Kış indirimlerinden sonra buradaki birçok oyun zamdan nasibini alacak. Ondan oyun alma konusunda acele etmenizde fayda var. Kolay gelsin. 🙂
Listedeki oyunları almayanların çoğu pişman. Buradaki çoğu oyun zamlandı ve zamlanmaya devam edecek bu oyunlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı