Steam vitrini nasıl yapılır?

Kart düşürme hakkım var, uygulamada da gözüküyor zaten. Ama düşmüyor.
Uygulama çalışmıyor mu artık acaba?

O uygulamayı hiç kullanmadım desem yeridir. Bilemiyorum maalesef. Zaten bu tarz uygulamaların hiçbir zaman stabil çalıştığını görmedim. Büyük ihtimal uygulama kaynaklıdır.

O uygulamayı hiç kullanmadım desem yeridir. Bilemiyorum maalesef. Zaten bu tarz uygulamaların hiçbir zaman stabil çalıştığını görmedim. Büyük ihtimal uygulama kaynaklıdır.
Oyunun direk 5 kartını da satın almaya kalksam 2.60 TL diyor.
Sadece 100 exp veriyor değil mi bu?
Çok pahalı değil mi o halde? 3-4 level atlamak için 30 lira para mı vermem gerekiyor?

Çok pahalı değil mi o halde? 3-4 level atlamak için 30 lira para mı vermem gerekiyor?

Insurgency ve Bioshock Infinite rozetlerini işleyebilirsiniz.
Ben 10dk önce işledim 6 level atladım. (Topluluk görevini tamamladığım için de atlamış olabilirim.)

Insurgency ve Bioshock Infinite rozetlerini işleyebilirsiniz.
Ben 10dk önce işledim 6 level atladım. (Topluluk görevini tamamladığım için de atlamış olabilirim.)
Insurgency'in rozetlerini aldım, 2 lira harcadım. 100 exp geldi sadece. Bu şekilde para dayanmaz ki hocam buna.

Evet pahalı gibi biraz. En ucuz rozetleri işlesek bile en ucuz rozetin 5. seviyesi 6-7 liraya denk geliyor. Ben şahsen seviye atlamak için üçüncü taraf siteleri kullanıyorum. Uygun fiyata denk geliyor. Örnek olarak bu site.

Uğraşmak istemediğimden seri seri Insurgency kartlarını aldım. 5 seviye Insurgency rozetim oldu. Gitti paracıklar ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…