Steam yaz indirimi için oyun tavsiyeleri

days gone veya horizon zero dawn ikilisinden birini beğenirseniz indirimli key olarak verebilirim.
Sağ olun teklifiniz için ama Steam'den almak istiyorum Steam puanları için.

Nedense bunlar benim gozume daha hos geliyor. Hele hele Hades, bilmiyorum o animasyonlar sonra mit hikayesi hosuma gidiyor. Bir yana sistemim bunlari da rahat kaldirmasi da bir etken. HOI4 ve EU4 icin konusursam su ana kadar oynamadim ama devletciklerle ugrasmak guzel olacaktir. Tarihi severim.

Devil May Cry 5 ve Metal Gear Rising: REVENGEANCE olabilir. Star Wars evrenini seviyorsaniz onun oyunlari vardi, bir ara bakmistim guzeldi.

Hikaye ve platform oyunu olan Katana Zero olabilir. Farkindayim 2D platform sevmiyorsunuz ama hikayesi guzel gercekten. Cerezlik olarak bakabilirsiniz, 15 TL'ydi sanirim.
Hades'i ben de seviyorum. O bir istisna olabilir sevdiklerim arasında.
HOI ve EU oynamak için fazla zekaya sahip değilim desem yeridir hocam :D .
Katana Zero'ya bakacağım, teşekkür ederim önerileriniz için. DMC de listemde vardı belki ekleyebilirim. Star Wars oyunları da güzel oynamıştım ancak bitirmedim hiçbirini.
 
Hocam az önce kendi oluşturduğum sepeti paylaştım oradan bakabilirsiniz özellikle seçtim yine de çıkarıp eklenecek bir şey varsa diye bakıyorum. Sİzin sepetiniz visageyi bilmiyorum ama diğerleri alınır net.
 
Hocam az önce kendi oluşturduğum sepeti paylaştım oradan bakabilirsiniz özellikle seçtim yine de çıkarıp eklenecek bir şey varsa diye bakıyorum.
Listenizdeki oyunlar güzel, çoğu bende var ama yine de teşekkürler. Yakuza Kiwami 1 ve 2 Game Pass'te var diye biliyorum bu arada.
 

Geri
Yukarı