Steam yaz indirimi oyun önerisi

Matany

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2018
Mesajlar
876
Çözümler
3
RAM
8 gb
SSD veya HDD modeli
1 tb hdd 250 gb m2 ssd
Ekran kartı
1050 ti
Anakart
Msi b350 tomahawk
İşlemci
ryzen 5 1500x
Merhaba. Oyun tavsiyelerinizi alabilirim. Ve ek olarak görseldeki oyunlar için oynayan arkadaşlar ne düşünüyor acaba?
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    121,8 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleyen: Moderatör:
Batman Arkham collectionu kesinlikle al, asylum-city-knight diye oyna. Bu şekilde oynarsan serideki mekaniksel gelişimi daha iyi hissedersin. Ben City'i tek oturuşta bitirmiştim o kadar sarmıştı. Hepsi birbirinden iyi oyunlar. Asylum sadece yaşlılığını yavaş yavaş hissettiriyor ama ilk onunla başlarsan bir sıkıntı yaşamıyorsun zaten.

Mad Max çok tekrar ediyor ama yoklukta oynanabilir.
Alan Wake güzeldir, fiyatına değer.
Telltale Batman paketinde iki oyun olması lazım. The Enemy within biraz sönük kalıyordu ama ilk oyun taş gibi. Yine bunu da Batman Telltale'yi bitirip sonra Enemy Within'e geçmen lazım.
 
Batman Arkham Collection'u kesinlikle al, asylum-City-Knight diye oyna. Bu şekilde oynarsan serideki mekaniksel gelişimi daha iyi hissedersin. Ben City'i tek oturuşta bitirmiştim o kadar sarmıştı. Hepsi birbirinden iyi oyunlar. Asylum sadece yaşlılığını yavaş yavaş hissettiriyor ama ilk onunla başlarsan bir sıkıntı yaşamıyorsun zaten.

Mad Max çok tekrar ediyor ama yoklukta oynanabilir.
Alan wake güzeldir, fiyatına değer.
Telltale Batman paketinde iki oyun olması lazım. The enemy within biraz sönük kalıyordu ama ilk oyun taş gibi. Yine bunu da Batman Telltale'yi bitirip sonra enemy Within'e geçmen lazım.

Öncelikle teşekkürler Batman Telltale paketini alıp almamak arasında kararsız kaldım aslında Arkham Collection yeterli olmaz mı sizce.
 
Öncelikle teşekkürler Batman Telltale paketini alıp almamak arasında kararsız kaldım aslında Arkham Collection yeterli olmaz mı sizce.
İkisi farklı tarzlarda oyunlar, tek ortak yanları Batman oyunu olmaları. Olaya sadece Batman oyunu oynayayım olarak bakıyorsan Arkham Collection yeterli. Eğer oyun oynayayım olarak bakıyorsan ikisi farklı türlerde olduğu için yeterli değil.
 
Telltale oyunlarında sinematiklik fazla oluyor, hikayeye yön veriyorsunuz vs. Oynanış anlamı ise şu zamanda şu tuşa doğru basma ve yürüme simülatörü gibi.
Arkham Collection'da ise seçim yok sadece ve hikayeye etki edemiyorsun. Onun dışında herşey var.
 
Telltale oyunlarında sinematiklik fazla oluyor, hikayeye yön veriyorsunuz vs. oynanış anlamı ise şu zamanda şu tuşa doğru basma ve yürüme Simulator'ü gibi.
Arkham Collection'da ise seçim yok sadece ve hikayeye etki edemiyorsun. Onun dışında her şey var.

Evet evet biraz videolarına bakınca almayı erteledim Telltale Batman'i.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı