Steam yaz indiriminden ne alınabilir?

Yer
Selim
Daha fazla  
Meslek
Selim
Arkadaşlar, ben oyun alıp oyunları offline bir şekilde satıyorum.
İlk ekleyeceğim hesap The Witcher 3 GOTY olacak. Sizlerden oyun oynayan kişiler ne tarzda oyunlar ister, onları öğrenmek istiyorum. Yani satılabilecek oyun önerisi yapabilir misiniz Steam yaz indirimlerinden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Offline hesap alanlar için kaliteli ve hikayesi sağlam yapıtlar gerekiyor.
Detroit: Become Human olabilir mesela.

RDR 2 olabilir. CP2077 hala alınır diye düşünüyorum.

RDR2 olmalı kesinlikle.
Witcher 3 zaten 11 TL. Onun için hesap kiralamam.

Hocam benden daha önceden hesap satın alan kişinin isteği ile The Witcher 3 GOTY (15 TL) almayı düşünüyordum. Sizce değmez mi almaya? Bir de hocam RDR 2 alırsam az fiyata satamam çünkü oyun 200 TL (sadece fiyatı değil benim bilgisayarım da kaldırmayacağı oyuna o kadar verme taraftarı değilim) ben alacağım oyunları 3-7 TL arasında satabileceğim oyunlar olmasını istiyorum daha çok.

Offline hesap alanlar için kaliteli ve hikayesi sağlam yapıtlar gerekiyor.
Detroit: Become Human olabilir mesela.

Araştırırım oyunu eğer ki istek olursa dediğiniz oyunu alabilirim.

Forza 4 ve Tom Clancy's Rainbow Six: Siege.

Hocam Forza 4 için hesap kiralayan olur mu ki? Onun asıl olayı Online değil mi? Bildiğim kadarıyla da Tom Clancy's rainbox six: Siege sadece Online oyun moduna sahip onu offline hesap olarak satamam.

RDR 2 olabilir. CP2077 hala alınır diye düşünüyorum.

CP2077 belki olabilir eğer ki o fiyata çıkacak olursam RDR2 veya CP2077 alacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…