Steamcommunity Giriş Sorunu

an3m0n

Kilopat
Yer
Adana/Seyhan
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi Steamcommunity.com sitesine giriş yapamıyorum. Bu duruma çok sinirlendim, ben de ilk olarak modemi değiştirdim. Modem değiştikten sonra giriş yapabildim fakat 10 dakika sonra geri kapandı. Bilgisayarımda virüs olabilir düşüncesiyle direk format attım ve sonuç yine aynı giremiyorum. Telefonun mobil verisinden sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyorum. Fakat kendi ev internetimde giremiyorum. İnternet sağlayıcım D-Smart. Yardımlarınızı bekliyorum, delirmek üzereyim gerçekten.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8,7 KB · Görüntüleme: 82
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi Steamcommunity.com sitesine giriş yapamıyorum. Bu duruma çok sinirlendim, ben de ilk olarak modemi değiştirdim. Modem değiştikten sonra giriş yapabildim fakat 10 dakika sonra geri kapandı. Bilgisayarımda virüs olabilir düşüncesiyle direk format attım ve sonuç yine aynı giremiyorum. Telefonun mobil verisinden sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyorum. Fakat kendi ev internetimde giremiyorum. İnternet sağlayıcım D-Smart. Yardımlarınızı bekliyorum, delirmek üzereyim gerçekten.
Komut satırından ilgili adresi pingleyebiliyor musunuz ? DNS sorunu olabilir diye düşünüyorum.

Ustam, Steam'ın mobil uygulamasına bile VPN üzerinden bağlanabiliyorum. Sanırım bilgisayara VPN kursam giriş yapabilirim fakat neden böyle bir şey oldu? Diğer arkadaşlarım girebiliyorken ben neden VPN tarzı program yada illa DNS değiştirmek zorundayım?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı