Steam'dan daha önce alınmış ve iade edilmiş bir oyun, tekrar alındıktan sonra tekrar iade edilebilir mi?

Makaleler
14
Yer
Dreamland
Daha fazla  
Sorum başlıkta. Daha önce bir oyun aldım. Sonra beğenmeyip iade ettim. Bu kış indirimlerinde ise yine bir şans vermek istedim. Ve yine aldım. Ve yine beğenmedim. Acaba oyunum iade olur mu? Çünkü oyunu bir önceki alışım ile bir sonraki alışım arasında 2 aylık bir süre var. 14 gün sınırı var Steam'da ve bu 14 gün sınırı benim hesabımda bulunduğu süre için geçerli, değil mi? Ve ayrıca sık iade gerçekleştiriyorum. Bunun benim zararıma olan bir yönü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
E-postanı kontrol edebilirsin. İadeler kabul edildikleri zaman posta geliyor. Karta iade yaptıysan 14 günü bulduğu zamanlar olabiliyor.

Ama şartları karşıladığıma göre (birini 1 saat oyandım dün aldım, diğerini hiç oynamadım dün aldım) olması lazım değil mi iadenin. Bir de aldığım ürünlerin bir tanesini 1 ay önce yine almıştım ve yine iade etmiştim. Bu defa yine aldım yine beğenmedim. O da iade olur değil mi?

Oluyor. Yukarıda da söylemiştim zaten.

Baktın mı e-postalarına? Oyunları kütüphanede mi duruyor hala?

Evet hocam hala duruyor. İade talebimi ise Steam almış inceliyorlar herhalde.
Yardımlarınız için teşekkürler kazuma hocam. Sizi de yeni bir oyunda görmek isteriz :)
Artık korkmaya başladım. Hala gelmedi. Umarım 40TL güme gitmez. Hiçte oynamak istediği oyunlar değillerdi aslında. İnşallah gelir artık.
Şimdi de stardew valley alınca anında e postası geldi :D kafayı yedim sanırsam.
Oyunlardan birisi iade edildi :) umarım diğerleri de olur.
Eveet. Oyunlar iade edildi. Mutluyum. 40 liram cebimde.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı