Arkadaşlar bugün CS:GO'da trade yapacaktım adam bana envanterinin SS'ini atmış gibi bir mesaj attı ben de boşlukları doldurup linke gittim ve bir anda .scr gibi bir dosya indirildi ve açıldı. Akabinde herkese mesaj atmaya falan başladı. Bütün envanterimi arkadaşıma attım. Steam şifremi değiştirdim. Google'dan otomatik giriş yapma özelliğini falan kapattım ve şu an PC'yi Kaspersky ile taratıyorum. İşin kötü yanı PC'de antivirüs yoktu ve kötü bi zamana denk geldi. Sizce neler yapmalıyım? Lütfen yardım edin ya da hiç uğraşmadan direk format mı atmalıyım?
Görev yöneticisinden 2 işlemini yakaladım, işlem ağacını durdur dedim ve dosya konumundan dosyayı sildim şimdi ne yapmalıyım ya da virüs gitmiş midir? Virüsün gittiğinden ya da gitmediğinden hangi programlar kesin bilgi verir? Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
Görev yöneticisinden 2 işlemini yakaladım, işlem ağacını durdur dedim ve dosya konumundan dosyayı sildim şimdi ne yapmalıyım ya da virüs gitmiş midir? Virüsün gittiğinden ya da gitmediğinden hangi programlar kesin bilgi verir? Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
Son düzenleyen: Moderatör: