Steam'de 14 gün geçmeden oyun iade edilir mi?

Katılım
29 Haziran 2022
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben Sekiro almıştım 1 hafta önce 12 saat oynadım fakat artık oyundan zevk almamaya başladım. Bana göre bir oyun türü değildi ve iade talebinde bulundum. 14 günü geçmedi fakat 12 saat öyle serbest takıldım lady butterflyda bıraktım. Oyunu sizce iadesi olur mu ne kadar şansı var?
 
Sıkıntısız oynadıysan iade kabul edileceğini sanmıyorum. Ama ne bileyim bazen oyunu indirmek için kullanılan yazılımı indiriyorsun oyun daha inerken bile saat sayıyor o zaman iade kabul ediyorlar işte bunun gibi özel bir durum olması lazım. 12 saat oynadım sıkıldım deyip de iade etsek ne hoş olurdu değil mi, sıkıldıysan 12 saat dolaşmayacaktın mı dostum.


2 haftayı geçse bile iade alınıyor. Çok iade yaptım o şekilde. 2 saati geçerek de iade ettim...


Aldığına pişman olmadığın bir oyunu iade etmen hiç etik değil.
iade talebinde bulundum dostum umarım iade ederler zaten ben oyun zor seçeneğine tıklayarak iadede bulundum herkese kolay gelecek diye bir kural yok 12 saat ben cidden öylesine sadece custom elemanları kestim oyunu kavramaya çalıştım ama yok olmadı.
 
İade talebinde bulundum dostum umarım iade ederler zaten ben oyun zor seçeneğine tıklayarak iadede bulundum herkese kolay gelecek diye bir kural yok 12 saat ben cidden öylesine sadece Custom elemanları kestim oyunu kavramaya çalıştım ama yok olmadı.

12 saat oynamışsın sonuçta ne bileyim 3 hadi bilemedin 4 saat oynasan belki bir ihtimal de resmen zaman geçirmek için yarım gün oynamışsın iade niye ediyorsun ki.
 
12 saat oynamışsın sonuçta ne bileyim 3 hadi bilemedin 4 saat oynasan belki bir ihtimal de resmen zaman geçirmek için yarım gün oynamışsın iade niye ediyorsun ki.
kanka yemin ederim oyunu kavrayabilmek için oynadım cidden sanılanın aksine çok zor bi oyun 12 saat ben sırf oyunu öğrenmeye çalıştım nasıl oynanır edilir diye hani keyfine oynasam neyse haklısınız diyip cevap vermeyeceğim de cidden böyle oldu yalanım yok.
 
Kanka yemin ederim oyunu kavrayabilmek için oynadım cidden sanılanın aksine çok zor bir oyun 12 saat ben sırf oyunu öğrenmeye çalıştım nasıl oynanır edilir diye hani keyfine oynasam neyse haklısınız deyip cevap vermeyeceğim de cidden böyle oldu yalanım yok.
Ne amaçla oynadığın önemli değil bir sorun yaşamadığın müddetçe veya oyunu aslında oynamadan o süre geçmediği sürece iade alınma ihtimali %1.
 
Ne amaçla oynadığın önemli değil bir sorun yaşamadığın müddetçe veya oyunu aslında oynamadan o süre geçmediği sürece iade alınma ihtimali %1.
iade alınmazsa da sağlık olsun be kral zaten ben csgo envanterimi satabilmek için 5 dolarlık alım yapmak zorundaydım sekiroyu alayım dedim dert olmaz sonra da oynayabilirim
 
15 günü aştıysan iade etmezler.
1656966114131.png

2 Haziran'da aldığım oyunu 25 Haziran'da iade aldım. 21 gün geçmiş. Yani tam 3 hafta.
 
Size nasıl iade ettiler bilemiyorum ama 14 gün içerisinde iade etmediklerini burada yazmışlar.
Biliyorum bunları okumadığımı mı sanıyorsunuz, esneklik var çizgileri aşmazsanız. İade aldıklarını söylüyorum sadece. Bunu bir kez de yapmadım sadece bir tanesini gösterdim.
 
Ezbere yorum yapmasak mı? Evet, iade şartları normalde oyunu açtıktan sonra 2 saati geçmeyecek ve aldıktan sonra ise 2 haftayı geçmeyecek şekilde. Yalnız Valve diyor ki; ancak tarif ettiğimiz iade şartlarının dışında bile olsanız iade talebinde bulunabilirsiniz ve talebiniz tarafımızca değerlendirilir.

Siz iade talebinde bulunun. Gerisi Valve çalışanlarına kalmış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı