Steam'de 40 TL ile kart düşürülür mü?

Yani güvenilir sitelerden cracli indirin hocam?
Dolar 90 TL olsa bile Crack düşünmüyorum.

Hocam bir tane site var bütün oyunları sıralıyor en ucuz kart koleksiyonu olan oyunu önüne getiriyor linke tıklayınca seni direkt oyunun kart koleksiyonunu almak için direkt Steam topluluk pazarına yönlendiriyor.
Kartları satın alınca rozet işliyorsunuz XP geliyor level artıyor 23 saatte olacak bir şey değil bu merak etmeyin Max 15 dk'nızı alır.
Rozetleri satabiliyor muyduk hocam?
 
Şu an alacağınız oyunu alın. Kış indirimlerine yakın kart oyunları alırsınız. İndirim dönemleri dışında büyük bir kâr edemezsiniz zaten.
 
Hocam oyun almak için yapmak istiyorum ben.

Hocam o zaman kart alma işine hiç bulaşmayın derim zarar ettiriyor yapabiliyorsanız paranızı biriktirip alın kartların tek işe yaradığı şey Steam'de sana rozet veriyor XP veriyor.
Ha bazen rozet oluşturunca arka plan sticker gibi şeyler düşüyor ama Max değeri 15-20 TL oluyor genelde 10 kuruşluk droplar düşüyor ve onları 7 gün sonra satabiliyorsun.
 
Hocam zarar ederseniz beni de bilgilendirin. En geç kış indirimlerinde yardımcı olmaya çalışırım. 700 tane kart birikti bende.
Hocam ben parasında değilim, indirim yarın bitecek ve oyunu çok istiyorum.

Hocam zarar ederseniz beni de bilgilendirin. En geç kış indirimlerinde yardımcı olmaya çalışırım. 700 tane kart birikti bende.
Hocam oyun Game Pass'te varmış :) ve benim Game Pass'im var. Oyunlar dursun olduğu kadarın üstüne ekleyip Detroit almayı düşünüyorum.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı