Steam'de 600₺ dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burak Alkan bulur onun kim olduğunu. Sonra baskına gidersiniz.
Çepni kötü çocuktu iyi oldu.
Yeni hesap aç. Sonra ona arkadaşlık isteği at ve bir anda "Neden beni dolandırdın. Ramazan ayında da bunu yapmazsın..." gibi şeyler de. Olmayacak olursa başka bir yeni hesap açıp "Neden beni dolandırdın diye bağır ve korkut." iftar sonrası soğuk su afiyet olsun
Hayır. Yeni hesap açıp ark atsın. Sonra iyice yanına yaklaşıp buluşalım desin. 8 kişi gidip hastanelik edip kaçsın. Yapılmayan şey değil. Şahsen yapmadım ama ;)
 
Hocam benim Youtube kanalımı çalmışlardı. Birisi yorumlara amk-mal yazmıştı. Ben de neden yazıyorsun diye 2-3 paragraf yazmıştım. Sonra o da başka hesap açmış, adını da Youtube Panel V1 yapmış. Sonra gelmiş yorumlara para kazanma aktifleşti, gmail hesabını ver oradan iletişim kuralım yazdı. Ben de heyecanlandım tabii, para kazanacağım ya Youtube'dan. Sonra bir link verdi, tıkladım. Önce kendini Youtube CEO'su Kazım Karabekir olarak tanıttı. Ben de inandım çünkü yaşım küçüktü. Ama şu an öğrendim ki Kazım Karabekir CEO değil komutandı. Neyse işte açılan pencereden kullanıcı adını, gmail adresini ve kanal şifresini girdim. 4 ile başlayan bir site adı çıktı. Bunu da sonradan hesap çalma işlemi için kullanılan bir web sayfası olduğunu öğrendim. Neyse işte gmail adresimi ve kanalımı silmişti. Yani yaş küçük olunca insan inanıyor. Ders çıkarmalısınız. Herkese güvenmeyin bundan sonra.
 
yapabileceğim bir şey var mı?
1618302349141.jpeg
 
Zamanında 10 TL'lik e-pini almıştı arkadaşım sınıfın ortasında dövmüştüm içim rahat etti yanıma gelen arkadaşlar tamam sakin dedi bende dedim ki seni 10TL'lik dövdüm istersen daha da döverim korkusundan rehber hocasına gidemedi.
 
Nickini biliyorsanız yazın belki ikna edebiliriz.
 
@skyyy hallediyorum hocam.
(Yabancıymış 😀 )
Eleman hatırlamıyorum diyor. Steam isminizi atabilir misiniz? Belki oyalıyor da olabilir. Öyle bir şey yapmadım diyor, bana da dolandırıcısın diyor. Şansımı denedim.
 
Bazı arkadaşlar desteğe yazın falan demiş. Destek ile ne alakası olabilir böyle bir şeyin?

Arkadaşın ile iletişime geçmeden alamayacaksın maalesef.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı