Steam'de American Truck Simulator'e zam geldi!

2021 senesinde çıkan Forza Horizon 92 TL, 2016 senesinde çıkan ATS 2 149 TL ama :) Forzayla bu oyunu bir tutuyorsan da denecek bir şey yok.
Forza Horizon 4 2018'de çıktı, ayrıca Microsoft gibi dev bir şirketin fiyatlandırma politikasıyla SCS gibi küçük bir şirketin fiyatlandırma politikasını bir tutuyorsan denecek bir şey yok.
 
DLC'lere de zam gelmeye başladı. Kalıcı olacak gibi duruyor. ETS 2 de zamlanır bu gidişle.
Offf 89 lira olmuş ATS map DLC'leri...
Forza bomboş arcade oyun. Arcade sevmeyenler saçma fizikli FH alıp ne yapsın?
ETS'nin de simülasyon ile pek alakası yok aslında. Düz tır sürüyoruz başka olay yok. Fizikleri de çok iyi değil.
 
@Lee Yubin tır sürmeye devam etsinler. Denecek bir şey yok, açıkçası şu oyuna 149 TL vereceğime giderim bir AC oyunu alır, yoluma bakarım. Şu oyundan kat kat eğlenceli olacağı kesin.
89 lira DLC'ye veremem ben de şahsen. Ama SCS bile zam yaptıysa diğer oyunlara da zam gelecek demektir. Yıllardır çok ucuza satıyorlardı. Yani yakın zamanda Avustralya'da geçen bir tır oyunu çıkacak, bence o 100 liranın üzerinde olacaktır. SnowRunner da 150 lira mesela.
 
@Lee Yubin kardeşim sırf harita için de 89 TL vermeyin zaten. Onun yerine gidin, alın bir tane hikayeli oyun. Onu bitirirsiniz. Cyberpunk'u indirimle 124 liraya almıştım mesela. Şu oyundan kat kat daha iyi olduğu kesin.
 

Eki Görüntüle 1390387
Şimdi 379 lira.
Şu oyunu özel indirimde tam 1.05TL'ye almıştım, bu ne böyle? PC oyuncuları olarak Konsol oyuncularına üzülüyorduk fiyatlardan dolayı, biz de ağlanacak durumdayız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı