Steam'de American Truck Simulator'e zam geldi!

@Lee Yu Bin kardeşim sırf harita için de 89 TL vermeyin zaten. Onun yerine gidin, alın bir tane hikayeli oyun. Onu bitirirsiniz.
1.5 yıldır Iberia DLC'si 48 lira diye almıyorum, indirimde de 42 liraya düşürüyorlar, 25 civarına düşse alırdım ama bu gidişle düşmek yerine daha da fazla zam gelecek. Normalde yeni DLC çıkınca eski DLC'lerde yapılan indirim yüzdesi artıyordu. Bu sefer yeni DLC çıkınca indirim yüzdesi artsa bile eğer zam gelirse eski fiyatından da pahalı olabilir. Benim gibi aşırı oyunu seven kişiler elindeki tüm haritayı bitirince mecburen yeni yollar, şehirler görmek istiyor ve alıyoruz.
 
Zama rağmen halen Dünya'da en ucuz 2. fiyatlandırma bizde. Şu durum bile paramızın ne halde olduğunu gösteriyor aslında.

1652806768438.png
 
Bu konudan sonra artık ay başında ne yapıp ne edip bende olmayan oyunları alacağım rafta dursa bile. Yahu 8 liracık bir oyun nasıl 80 lira olabilir? Bizim için oyun dünyası da artık lüks olmamalı.
 
Geçen almıştım ama DLC için indirim bekliyordum. Kötü oldu😒

Sanırım zamanla diğer oyunlarda zamlanacak.
Washington ve Wyoming DLC'leri halen eski fiyatlarında. Almayı düşünüyorsanız bi bakın isterseniz. Zaten bu iki DLC 30 liradan en fazla 22'ye falan düşüyordu. 8 lira indirim beklerken fiyatı 90 liraya çıkacak :/
 
@Lee Yubin tır sürmeye devam etsinler. Denecek bir şey yok, açıkçası şu oyuna 149 TL vereceğime giderim bir AC oyunu alır, yoluma bakarım. Şu oyundan kat kat eğlenceli olacağı kesin.
Hala tır sürmeye devam etsinler diye saçmalıyorsun. Ne zaman görsem seni insantarın zevklerine, tercihlerine, ellerinde olmayan durumlarına sallamaktan başka bir şey yapmıyorsun bu tarz konularda. Yok sınav anında heyecan gereksiz yok şu şöyle bu böyle tır kullanın falan. Hikayeli oyunu sevmeyen CP2077 alıp ne yapsın mesela? Bu oyuna 149 TL verin de diyen yok ayrıca. CP2077, AC de alıp denedim merak etme. Simlerden aldığım zevkin %10'u kadar zevk alamadım bunlardan.
ETS'nin de simülasyon ile pek alakası yok aslında. Düz tır sürüyoruz başka olay yok. Fizikleri de çok iyi değil.
Tabii ki öyle ama FH gibi çöp kullanma hissi de yok. iRacing, ACC gibi simlerin olduğu yerde sim demek ayıp oluyor o ayrı.
 

Geri
Yukarı