Y yefesaricelik Femtopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar selamlar, Steam'de arkadaşım olmayan birine takas linkiyle nasıl takas teklifi gönderebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2021
Arkadaşlar selamlar, Steam'de arkadaşım olmayan birine takas linkiyle nasıl takas teklifi gönderebilirim?
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 23 Şubat 2021 #2 Steam > Envanter > Takas Teklifleri > Bana kim Takas Teklifleri gönderebilir? > Takas URL'si
Y yefesaricelik Femtopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #3 MESs¹¹ dedi: Steam > Envanter > Takas Teklifleri > Bana kim Takas Teklifleri gönderebilir? > Takas URL'si Eki Görüntüle 892391 Genişletmek için tıkla... Takas teklifini ben göndereceğim.
MESs¹¹ dedi: Steam > Envanter > Takas Teklifleri > Bana kim Takas Teklifleri gönderebilir? > Takas URL'si Eki Görüntüle 892391 Genişletmek için tıkla... Takas teklifini ben göndereceğim.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 25 Şubat 2021 #4 yefesaricelik dedi: Takas teklifini ben göndereceğim. Genişletmek için tıkla... O kişi yine aynı yerden URL'sini sana atsın o zaman?
yefesaricelik dedi: Takas teklifini ben göndereceğim. Genişletmek için tıkla... O kişi yine aynı yerden URL'sini sana atsın o zaman?
thEmin Femtopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #5 MESs¹¹ dedi: O kişi yine aynı yerden URL'sini sana atsın o zaman? Genişletmek için tıkla... Ondan sonra ne olacak? Yani tam olarak nasıl yapılıyor?
MESs¹¹ dedi: O kişi yine aynı yerden URL'sini sana atsın o zaman? Genişletmek için tıkla... Ondan sonra ne olacak? Yani tam olarak nasıl yapılıyor?