Rehber Steam'de Atatürk temalı profil yapma rehberi

Bende niye boyle yazıyor 19 lvlim.

Dosya Ekleri

• 1700419373932.png
    4,2 KB · Görüntüleme: 164
Profil arka planını saydamlaştırmak için 10bin puanı olmayan arkadaşlar 5bin puana korku seansı alabilir.

Merhaba profili çok beğendim ve bir sorum olacak, Dying Light 2 oyun profilini almak yerine RE Village oyun profilini alırsam saydamlık açısından ne kadar fark olur?

Merhaba profili çok beğendim ve bir sorum olacak, Dying Light 2 oyun profilini almak yerine RE Village oyun profilini alırsam saydamlık açısından ne kadar fark olur?
2 tane var. Biri açık mavilik ekleyerek saydamlaştırıyor diğeri sarılık ekleyerek. Gönderimdeki fotoğraftaki Hades profili kırmızılık eklenerek saydamlaştırıyor, öyle düşünün. Eğer renk eklemek istiyorsanız fena olmaz ama DL2'nin sağladığı tam saydamlık daha hoş durur gibime geliyor benim. Size kalmış.

çizim vitrini eklemek isterken hesabınız uygun değildir hatası alıyorum steam levelim 37

Tamamdır. Hallettim ellerine sağlık.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-20 193801.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 161
Son düzenleme:
Çizim vitrini eklemek isterken hesabınız uygun değildir hatası alıyorum Steam levelim 37.

Tamamdır. Hallettim ellerine sağlık.

Selam ayrıntılı anlatabilir misiniz yapılması gereken adımları saygılar hocam.

Selam ayrıntılı anlatabilir misiniz yapılması gereken adımları saygılar hocam.

Merhaba. Aşağıdaki linki Türkçeye çevirip okursanız gayet anlaşılır biçimde anlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…