Steam'de bulunan ücretsiz bir oyunu setup.exe haline çevirmek

Emir2507

Decapat
Katılım
25 Nisan 2020
Mesajlar
66
Merhabalar. Steam de bulunan (Fistful of Frags) adlı oyun tamamen ücretsiz. Bu oyunu setup ile kurulabilir hale getirmek istiyorum biliyorsunuz ki Steam'den indirilen bir oyun Steam programı kullanılarak çalışabilir. Ben bunu setup.exe'ye çevirmek istiyorum. Kesinlikle bunu yapan bir program vardır. Daha önce düşünüldüğünü tahmin ediyorum. Cevaplarınızı bekliyorum. Şunu belirtmek isterim ki burada korsan ve yasa dışı bir durum yok oyun zaten ücretsiz. Ben sadece Steam olmadan oynamak istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun Steam'le bağlantısını kesmek korsan işine giriyor oyun kopyalanmaya açık bir hal aldığı için. Steam olmadan oynamanız zor olsa da çevrimdışıyken de oynayabiliyorsunuz, Steam çevrimdışı modunda açılıyor sadece.
 
DRM yok ise direkt al oyun dosyalarını .zip dosyasına koy. DRM varsa çalışmaz yöntem, ve paralı değil ise DRM yoktur büyük ihtimalle. Paralı ise de DRM vardır.
 
Buyur hocam

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
DRM yok ise direkt al oyun dosyalarını .zip dosyasına koy. DRM varsa çalışmaz yöntem, ve paralı değil ise DRM yoktur büyük ihtimalle. Paralı ise de DRM vardır.
IMG_20210118_132558.jpg
IMG_20210118_132546.jpg
IMG_20210118_132530.jpg
 
Merhabalar. Steam de bulunan (fistful of frags) adlı oyun tamamen ücretsiz. Bu oyunu setup ile kurulabilir hale getirmek istiyorum biliyorsunuz ki Steam'den indirilen bir oyun Steam programı kullanılarak çalışabilir. Ben bunu setup.exe'ye çevirmek istiyorum. Kesinlikle bunu yapan bir program vardır. Daha önce düşünüldüğünü tahmin ediyorum. Cevaplarınızı bekliyorum. Şunu belirtmek isterim ki burada korsan ve yasa dışı bir durum yok oyun zaten ücretsiz. Ben sadece Steam olmadan oynamak istiyorum.

Hocam bu korsanlığa giriyor diye biliyorum o kişinin izni olmadan bunu yaptığınız için.
 

Geri
Yukarı