Cherii Megapat Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam zamansız üniversite öğrencisi 28 Mart 2023 #1 Steam üzerinde oyun kurmak isterken disk seçimi yapamıyorum, ayarlardan kütüphane ekle dediğimde D diski çıkmıyor. OS: Linux Mint 21.1 X86_64 De: Cinnamon 5.6.8 Dosya Ekleri steamstoragemanager.png 166,2 KB · Görüntüleme: 48 storage.png 62 KB · Görüntüleme: 48
Steam üzerinde oyun kurmak isterken disk seçimi yapamıyorum, ayarlardan kütüphane ekle dediğimde D diski çıkmıyor. OS: Linux Mint 21.1 X86_64 De: Cinnamon 5.6.8
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #2 Cherii dedi: Steam üzerinde oyun kurmak isterken disk seçimi yapamıyorum, ayarlardan kütüphane ekle dediğimde D diski çıkmıyor. OS: Linux Mint 21.1 X86_64. De: Cinnamon 5.6.8 Genişletmek için tıkla... Hocam D diskinde boş bir yere sağ tıkla yeni klasör aç adını Steam yap sonra Steam'ı yenile çık gir yap D diskini seç oradan Steam'ı seç oraya kur.
Cherii dedi: Steam üzerinde oyun kurmak isterken disk seçimi yapamıyorum, ayarlardan kütüphane ekle dediğimde D diski çıkmıyor. OS: Linux Mint 21.1 X86_64. De: Cinnamon 5.6.8 Genişletmek için tıkla... Hocam D diskinde boş bir yere sağ tıkla yeni klasör aç adını Steam yap sonra Steam'ı yenile çık gir yap D diskini seç oradan Steam'ı seç oraya kur.
Cherii Megapat Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam zamansız üniversite öğrencisi 28 Mart 2023 #3 Fatihkerem0023 dedi: Hocam D diskinde boş bir yere sağ tıkla yeni klasör aç adını Steam yap sonra Steam'ı yenile çık gir yap D diskini seç oradan Steam'ı seç oraya kur. Genişletmek için tıkla... Maalesef hala aynı. Sanırsam kurulum yaparken bir ayar yapmam gerekiyordu ama tam bilmediğimden biçimlendirip devam ettim.
Fatihkerem0023 dedi: Hocam D diskinde boş bir yere sağ tıkla yeni klasör aç adını Steam yap sonra Steam'ı yenile çık gir yap D diskini seç oradan Steam'ı seç oraya kur. Genişletmek için tıkla... Maalesef hala aynı. Sanırsam kurulum yaparken bir ayar yapmam gerekiyordu ama tam bilmediğimden biçimlendirip devam ettim.