cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #1 Merhaba, arkadaşıma bir programı hediye olarak attım. Acaba o onaylamadı ben iade etsem onaylanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2022
Merhaba, arkadaşıma bir programı hediye olarak attım. Acaba o onaylamadı ben iade etsem onaylanır mı?
Pantreme Kilopat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 35 9 Şubat 2022 #2 O hediyeyi geri çevirmeden iade edemezsin.
Youtube.Desteksiz Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #3 iade edilir fakat parası hediyeyi alana değil hediyeyi gönderene gider..
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #4 Youtube.Desteksiz dedi: iade edilir fakat parası hediyeyi alana değil hediyeyi gönderene gider.. Genişletmek için tıkla... Hediyeyi gönderen benim Youtube.Desteksiz dedi: iade edilir fakat parası hediyeyi alana değil hediyeyi gönderene gider.. Genişletmek için tıkla... Maalesef mail geldi ilk önce onun onaylaması lazımmış.
Youtube.Desteksiz dedi: iade edilir fakat parası hediyeyi alana değil hediyeyi gönderene gider.. Genişletmek için tıkla... Hediyeyi gönderen benim Youtube.Desteksiz dedi: iade edilir fakat parası hediyeyi alana değil hediyeyi gönderene gider.. Genişletmek için tıkla... Maalesef mail geldi ilk önce onun onaylaması lazımmış.
Youtube.Desteksiz Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #5 cumali_032 dedi: Hediyeyi gönderen benim Maalesef mail geldi ilk önce onun onaylaması lazımmış. Genişletmek için tıkla... Tama sadece o iade edebilir zaten, onun izni olmadan sen iade işlemi yapamazsın!! O iade ettiğinde de senin onaylaman gerekir..
cumali_032 dedi: Hediyeyi gönderen benim Maalesef mail geldi ilk önce onun onaylaması lazımmış. Genişletmek için tıkla... Tama sadece o iade edebilir zaten, onun izni olmadan sen iade işlemi yapamazsın!! O iade ettiğinde de senin onaylaman gerekir..