Steam'de hediye gönderince 5 dolar sınırı kalkar mı?

Merhaba,

Steam'de Prime bir hesap olabilmek için para yatırıp o parayla hediye attıktan sonra Prime hala kalır mı? Prime dediğim 5 dolar olayı.
Steam'a 5 Dolar yüklemen yetiyor hacama gibi lüks yok yani.
 
Gördüğün gibi, burada koşullar yazıyor. Başkasına hediye alarak hesabının sınırını kaldırabilirsin.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20220704-092002_Opera~2.png
    Screenshot_20220704-092002_Opera~2.png
    260,5 KB · Görüntüleme: 62
İyi sosyaller. Hocam en temizi indirimler de varken hazır bütçenizde uygunsa alışveriş yapın. Ayıptır söylemesi ben her sene paramı biriktirip Steam üzerinden yaz indirimlerinde 1000 TL kadar alışveriş yaparım. İndirimler bitince de doğal olarak hesap değerim 4-5 katına çıkar. Bu tarz şeylerle uğraşmak istemiyorsanız en temiz ve geçerli yolu maalesef para harcamak ama benim bildiğim kadarıyla ban kaldırmak için yaklaşık 100 TL'lik bir alışverişe gerek yok dolar bazından. Mağazadan herhangi bir ürünü kredi kartınızı kaydederek satın alırsanız her şeye erişiminiz açılıyor. Bu 10 TL'lik bir ürün de olsa geçerlidir diye biliyorum eğer sistem değişmediyse.
 
Merhaba,

Steam'de Prime bir hesap olabilmek için para yatırıp o parayla hediye attıktan sonra Prime hala kalır mı? Prime dediğim 5 dolar olayı.

Kanka senin sorunu anlamak istemiyorlar sanırım. Evet senin sorduğun soruya göre 5 dolara tekabül eden ₺ miktarinı yatırırsan prime olursun parayı nerede kullandığının bir önemi yok önemli olan o para miktarını yatırman. 👍
 
Kanka ben de geçen gün kardeşimin hesabı için aynısını yaptım. Önce kendi hesabına para yükle sonra cüzdan bakiyesi ile hediye oyun alırsın arkadaşına. O şekilde 5 dolar engelin açılır. Ama dikkat et tek tek oyun hediye ediliyor ama Collection'lar hediye edilmiyor haberin olsun.
 

Geri
Yukarı