S semmm Kilopat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #1 Oyna dediğimde çalışıyor diyor birkaç saniye sonra tekrar oyna diyor hiçbir oyuna girmiyor başlamıyor, DLL dosyalarını sildim DirectX indirdim olmadı sonra format attım yine olmadı acaba Steam hesabımlamı alakalı? VAC yasağı da hiç yok oysaki.
Oyna dediğimde çalışıyor diyor birkaç saniye sonra tekrar oyna diyor hiçbir oyuna girmiyor başlamıyor, DLL dosyalarını sildim DirectX indirdim olmadı sonra format attım yine olmadı acaba Steam hesabımlamı alakalı? VAC yasağı da hiç yok oysaki.
Meno1 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 56 Çözümler 1 30 Haziran 2022 #11 semmm dedi: Bulursa beni bulur zaten böyle şeyler Genişletmek için tıkla... Durumun son halini problem çözülünce aktarır mısın neyle alakalıymış nasılmış çok merak ettim. Artı 0 Eksi
semmm dedi: Bulursa beni bulur zaten böyle şeyler Genişletmek için tıkla... Durumun son halini problem çözülünce aktarır mısın neyle alakalıymış nasılmış çok merak ettim.
Jazeel Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 185 30 Haziran 2022 #12 Oyunun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı denediniz mi? Eksik bir dosyadan kaynaklanıyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS S semmm Kilopat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #13 Jazeel dedi: Oyunun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı denediniz mi? Eksik bir dosyadan kaynaklanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet denedim sildim tekrar indirdim hatta Meno1 dedi: Durumun son halini problem çözülünce aktarır mısın neyle alakalıymış nasılmış çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam Meno1 dedi: Durumun son halini problem çözülünce aktarır mısın neyle alakalıymış nasılmış çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Şansa bak ekran kartından dolayı Son düzenleme: 30 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Jazeel dedi: Oyunun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı denediniz mi? Eksik bir dosyadan kaynaklanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet denedim sildim tekrar indirdim hatta Meno1 dedi: Durumun son halini problem çözülünce aktarır mısın neyle alakalıymış nasılmış çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam Meno1 dedi: Durumun son halini problem çözülünce aktarır mısın neyle alakalıymış nasılmış çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Şansa bak ekran kartından dolayı