Projunior Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 218 6 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar Far Cry 5 alacağım 3 oyun iade ettim onun için hayranıyım kaçırırsam çok üzülürüm 7 gün falan diyor korkuyorum 3 gün diyor bitmesine bittim ben nasıl olacak ya?
Arkadaşlar Far Cry 5 alacağım 3 oyun iade ettim onun için hayranıyım kaçırırsam çok üzülürüm 7 gün falan diyor korkuyorum 3 gün diyor bitmesine bittim ben nasıl olacak ya?
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.673 Çözümler 24 6 Ağustos 2021 #2 Benim iade taleplerim 10 dakika içinde onaylanıyor. 24 saatde de para geliyor, siz kartınıza iade istediyseniz uzun sürer.
Benim iade taleplerim 10 dakika içinde onaylanıyor. 24 saatde de para geliyor, siz kartınıza iade istediyseniz uzun sürer.
yigiteriss35 Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 320 Çözümler 4 Yer Manisa 6 Ağustos 2021 #3 Çoğunlukla 24 saat içerisinde geliyor. Yoğunluk yok ise.
Projunior Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 218 6 Ağustos 2021 #4 Herixa dedi: Benim iade taleplerim 10 dakika içinde onaylanıyor. 24 saatte de para geliyor, siz kartınıza iade istediyseniz uzun sürer. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, kart değil. Benim de 10 dakika 24 saat yazıyor ama hiç azalmıyor. 3 oyunu dün iade ettim farklı saatlerde.
Herixa dedi: Benim iade taleplerim 10 dakika içinde onaylanıyor. 24 saatte de para geliyor, siz kartınıza iade istediyseniz uzun sürer. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, kart değil. Benim de 10 dakika 24 saat yazıyor ama hiç azalmıyor. 3 oyunu dün iade ettim farklı saatlerde.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.673 Çözümler 24 6 Ağustos 2021 #5 Projunior dedi: Yok hocam, kart değil. Benim de 10 dakika 24 saat yazıyor ama hiç azalmıyor. 3 oyunu dün iade ettim farklı saatlerde. Genişletmek için tıkla... 3 saatde bir azalıyor o.
Projunior dedi: Yok hocam, kart değil. Benim de 10 dakika 24 saat yazıyor ama hiç azalmıyor. 3 oyunu dün iade ettim farklı saatlerde. Genişletmek için tıkla... 3 saatde bir azalıyor o.
Projunior Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 218 6 Ağustos 2021 #6 yigiteriss35 dedi: Çoğunlukla 24 saat içerisinde geliyor. Yoğunluk yok ise. Genişletmek için tıkla... 24 saat yazıyor ama 3 oyun iade ettim dün. O saat hiç azalmıyor. Korkmaya başladım, ya alamazsam? Herixa dedi: 3 saatde bir azalıyor o. Genişletmek için tıkla... Valla ben dün gece sanırım iade ettim ya da sabah ama hala bir hareket yok Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2021
yigiteriss35 dedi: Çoğunlukla 24 saat içerisinde geliyor. Yoğunluk yok ise. Genişletmek için tıkla... 24 saat yazıyor ama 3 oyun iade ettim dün. O saat hiç azalmıyor. Korkmaya başladım, ya alamazsam? Herixa dedi: 3 saatde bir azalıyor o. Genişletmek için tıkla... Valla ben dün gece sanırım iade ettim ya da sabah ama hala bir hareket yok
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.098 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #7 Beklemede para gözüküyorsa 24 saat sonra kullanılabilir içiniz rahat etsin SS atarsanız daha iyi olur.
Beklemede para gözüküyorsa 24 saat sonra kullanılabilir içiniz rahat etsin SS atarsanız daha iyi olur.
yigiteriss35 Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 320 Çözümler 4 Yer Manisa 6 Ağustos 2021 #8 Projunior dedi: 24 saat yazıyor ama 3 oyun iade ettim dün o saat hiç azalmıyor korkmaya başladım ya alamazsam. Vallahi ben dün gece sanırım iade ettim ya da sabah ama hala bir hareket yok Genişletmek için tıkla... 3 güne yüksek ihtimalle gelir, yani galiba.
Projunior dedi: 24 saat yazıyor ama 3 oyun iade ettim dün o saat hiç azalmıyor korkmaya başladım ya alamazsam. Vallahi ben dün gece sanırım iade ettim ya da sabah ama hala bir hareket yok Genişletmek için tıkla... 3 güne yüksek ihtimalle gelir, yani galiba.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.673 Çözümler 24 6 Ağustos 2021 #9 Projunior dedi: 24 saat yazıyor ama 3 oyun iade ettim dün. O saat hiç azalmıyor. Korkmaya başladım, ya alamazsam? Valla ben dün gece sanırım iade ettim ya da sabah ama hala bir hareket yok Genişletmek için tıkla... En kötü 7 gün beklersin, sıkıntı yok bence.
Projunior dedi: 24 saat yazıyor ama 3 oyun iade ettim dün. O saat hiç azalmıyor. Korkmaya başladım, ya alamazsam? Valla ben dün gece sanırım iade ettim ya da sabah ama hala bir hareket yok Genişletmek için tıkla... En kötü 7 gün beklersin, sıkıntı yok bence.
Projunior Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 218 6 Ağustos 2021 #10 Solistrakya dedi: Beklemede para gözüküyorsa 24 saat sonra kullanılabilir içiniz rahat etsin SS atarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... tamamdır
Solistrakya dedi: Beklemede para gözüküyorsa 24 saat sonra kullanılabilir içiniz rahat etsin SS atarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... tamamdır