Benim iade taleplerim 10 dakika içinde onaylanıyor. 24 saatte de para geliyor, siz kartınıza iade istediyseniz uzun sürer.
3 saatde bir azalıyor o.Yok hocam, kart değil. Benim de 10 dakika 24 saat yazıyor ama hiç azalmıyor. 3 oyunu dün iade ettim farklı saatlerde.
24 saat yazıyor ama 3 oyun iade ettim dün. O saat hiç azalmıyor. Korkmaya başladım, ya alamazsam?Çoğunlukla 24 saat içerisinde geliyor. Yoğunluk yok ise.
Valla ben dün gece sanırım iade ettim ya da sabah ama hala bir hareket yok3 saatde bir azalıyor o.
24 saat yazıyor ama 3 oyun iade ettim dün o saat hiç azalmıyor korkmaya başladım ya alamazsam.
Vallahi ben dün gece sanırım iade ettim ya da sabah ama hala bir hareket yok![]()
En kötü 7 gün beklersin, sıkıntı yok bence.24 saat yazıyor ama 3 oyun iade ettim dün. O saat hiç azalmıyor. Korkmaya başladım, ya alamazsam?
Valla ben dün gece sanırım iade ettim ya da sabah ama hala bir hareket yok![]()
tamamdırBeklemede para gözüküyorsa 24 saat sonra kullanılabilir içiniz rahat etsin SS atarsanız daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.