Neyi almanız gerekiyor? Eğer banka kartınıza iade istediyseniz tamamen banka ile alakalı bir durum. Genelde Steam 1-2 gün içerisinde iade ediyor. Cüzdanı seçince 2-3 gün içinde para hesabınızda oluyor.
Neyi almanız gerekiyor? Eğer banka kartınıza iade istediyseniz tamamen banka ile alakalı bir durum. Genelde Steam 1-2 gün içerisinde iade ediyor. Cüzdanı seçinde 2-3 gün içinde para hesabınızda oluyor.
Steam iadelerinde sorun var sanırım, cüzdanıma iade talebi vermeme rağmen hala açtığım iadelere bakan olmadı. Desteğe bir şey sordum 3 gün oldu hala açık konu. Müşteri hizmetleri yoğun galiba
Steam iadelerinde sorun var sanırım, cüzdanıma iade talebi vermeme rağmen hala açtığım iadelere bakan olmadı. Desteğe bir şey sordum 3 gün oldu hala açık konu. Müşteri hizmetleri yoğun galiba
İndirim dönemi olduğu için alım arttıkça iade yapan sayısı da artıyor. Cumartesi iade yapmıştım pazartesi onaylandı 1 gün cüzdan beklemesine alındı bugün kullanılabilir duruma geçti. İndirim dönemlerinde yoğunluğa göre olabiliyor bu tarz durumlar.