Merhaba. Benim kuzenimin bir Steam hesabı var RDR2 veya Detroit Become Human var. Bu iki oyunda iki farklı kişi farklı save oynayabilir mi yani ben ayrı o ayrı aynı Steam'de oynayabilir miyiz?
Hayır aynı anda zaten oynamadığımızı biliyorum benim demek istediğim hani örnek veriyorum sen oynuyosun senin save dosyan var RDR2 de ama ben sıfırdan kendim save kurup ynamak istiyorum bu mümkün mü farklı save dosyalarımız olacak
Hayır aynı anda zaten oynamadığımızı biliyorum benim demek istediğim hani örnek veriyorum sen oynuyosun senin save dosyan var RDR2 de ama ben sıfırdan kendim save kurup ynamak istiyorum bu mümkün mü farklı save dosyalarımız olacak
Hayır aynı anda zaten oynamadığımızı biliyorum benim demek istediğim hani örnek veriyorum sen oynuyosun senin save dosyan var RDR2 de ama ben sıfırdan kendim save kurup ynamak istiyorum bu mümkün mü farklı save dosyalarımız olacak.
Cloud save'i kapatıp kendi bilgisayarlarınızdaki local save'lerinizden oynayabilirsiniz. Hatta aynı anda 2 oyunu da tek Steam hesabından oynayabilirsiniz. Steam'i çevrimdışı moda alıp veya interneti kesip girmeniz yeterli.