partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 21 Haziran 2022 #11 Girebilir. Yanlış hatırlamıyorsam geçen yaz benim başıma gelmişti bu.
byxx0 Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 102 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #12 Raft'ın fiyatının artacağını düşünüyorum, bunun sebepleri ise; Oyunun sonunda resmi çıkışının yapmış olması, Firmanın çıkış yapmış olmasına rağmen neden diğer ülkelere nazaran Türkiye'den ben az kazanıyorum diyerek düşünme yapısına girmesi İmkanınız var ise almanızı tavsiye ediyorum.
Raft'ın fiyatının artacağını düşünüyorum, bunun sebepleri ise; Oyunun sonunda resmi çıkışının yapmış olması, Firmanın çıkış yapmış olmasına rağmen neden diğer ülkelere nazaran Türkiye'den ben az kazanıyorum diyerek düşünme yapısına girmesi İmkanınız var ise almanızı tavsiye ediyorum.
Qualty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Haziran 2022 #13 partylikeits1941 dedi: Girebilir. Yanlış hatırlamıyorsam geçen yaz benim başıma gelmişti bu. Genişletmek için tıkla... Tarih verildiği halde bu indirimden daha çok indirime girebilir mi? Dosya Ekleri image.jpg 674,5 KB · Görüntüleme: 34
partylikeits1941 dedi: Girebilir. Yanlış hatırlamıyorsam geçen yaz benim başıma gelmişti bu. Genişletmek için tıkla... Tarih verildiği halde bu indirimden daha çok indirime girebilir mi?
partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 21 Haziran 2022 #14 Qualty dedi: Tarih verildiği halde bu indirimden daha çok indirime girebilir mi? Genişletmek için tıkla... İndirim tamamen onların tekelinde olduğu için girebilir. Diyelim ki girmedi, 2 gün beklerseniz bir şey kaybetmezsiniz bence, az kaldı yaz indirimine.
Qualty dedi: Tarih verildiği halde bu indirimden daha çok indirime girebilir mi? Genişletmek için tıkla... İndirim tamamen onların tekelinde olduğu için girebilir. Diyelim ki girmedi, 2 gün beklerseniz bir şey kaybetmezsiniz bence, az kaldı yaz indirimine.
Aeloualev Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #15 Qualty dedi: Hangi zamanda gireceği ve ne kadar gireceği yazmıyor ki? Ben mi göremedim? Genişletmek için tıkla... Hangi zamanda ne kadar girecegi degil dostum. Gecmis zamanlarda ne akdar girdigi yazar. 453476 dedi: Hangi zamanda gireceği yazmaz. Hangi zamanlarda girdiği yazar. Biraz aşağıda bilgi grafiği var. Eki Görüntüle 1426695 Genişletmek için tıkla... Arkadasin dedigi gibi grafikten bakabilirsin.
Qualty dedi: Hangi zamanda gireceği ve ne kadar gireceği yazmıyor ki? Ben mi göremedim? Genişletmek için tıkla... Hangi zamanda ne kadar girecegi degil dostum. Gecmis zamanlarda ne akdar girdigi yazar. 453476 dedi: Hangi zamanda gireceği yazmaz. Hangi zamanlarda girdiği yazar. Biraz aşağıda bilgi grafiği var. Eki Görüntüle 1426695 Genişletmek için tıkla... Arkadasin dedigi gibi grafikten bakabilirsin.