Osmn C Kilopat Katılım 7 Mart 2018 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #1 SSD veya HDD modeli Samsung 970 Evo Plus 500GB Anakart B450-F Steam'den indirme yaparken fark ettim. Disk kullanımı oldukça düşük gözüküyor. Acaba sebebi nedir? Dosya Ekleri steam download.jpg 192,5 KB · Görüntüleme: 43
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 13 Ekim 2023 #2 Hocam o internet hızınızla bağlantılı, dosya doğrulama yaparsanız gerçek disk kullanımına erişecektir.
Hocam o internet hızınızla bağlantılı, dosya doğrulama yaparsanız gerçek disk kullanımına erişecektir.
Osmn C Kilopat Katılım 7 Mart 2018 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #3 xwa dedi: Hocam o internet hızınızla bağlantılı, dosya doğrulama yaparsanız gerçek disk kullanımına erişecektir. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya doğrulamasından mı bahsediyoruz anlayamadım?
xwa dedi: Hocam o internet hızınızla bağlantılı, dosya doğrulama yaparsanız gerçek disk kullanımına erişecektir. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya doğrulamasından mı bahsediyoruz anlayamadım?